Εξαπάτησαν δυο Ορεστιαδίτες παίρνοντας το αυτοκίνητο που πουλούσαν, χωρίς να καταθέσουν ποτέ χρήματα

Εξαπάτησαν δυο Ορεστιαδίτες παίρνοντας το αυτοκίνητο που πουλούσαν, χωρίς να καταθέσουν ποτέ χρήματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 21-3-2018 εξαπάτησαν δύο Ορεστιαδίτες,  μία 38χρονη και έναν 39χρονο, αφού τους πήραν το αυτοκίνητο που είχαν βάλει σε αγγελία ότι πουλάνε, χωρίς ποτέ να τους βάλουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει η 38χρονη, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της. Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοροπωλησία του οχήματος, ο 39χρονος συναντήθηκε με έτερο δράστη, στο νομό Καβάλας, όπου του παρέδωσε το όχημα, καθώς επίσης απέστειλε χρήματα για την αγορά ανταλλακτικού του παραπάνω οχήματος, μέσω υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων.

Ουδέποτε να καταβληθούν τα προσυμφωνημένα χρηματικά ποσά σε τραπεζικό τους λογαριασμό. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο παρελήφθη από την 38χρονη και τουλάχιστον δεν… κλαίνε το αυτοκίνητο. Στο μέλλον προφανώς θα είναι πιο προσκετικοί για να μην τους κοροϊδεύει τόσο εύκολα καποιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*