Εργοστάσιο Ζάχαρης: Ο Αυγενάκης είδε τευτλοπαραγωγούς, υπαλλήλους. Οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ τους αγνοούν

Εργοστάσιο Ζάχαρης: Ο Αυγενάκης είδε τευτλοπαραγωγούς, υπαλλήλους. Οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ τους αγνοούν

Αν και βρέθηκε στην Ορεστιάδα συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που ήρθε συμβολικά  για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής  Λευτέρης Αυγενάκης δέχιθηκε αμέσως και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των τευτλοπαραγωγών και των εργαζομένων του εργοστασίου Ζάχαρης της περιοχής.

Παρουσία του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη, του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Άκη Παρασκευόπουλου, ο κ.Αυγενάκης  άκουσε τόσο τον εκπρόσωπο των τευτλοπαραγωγών Βασίλη Στεφανακίδη και τους συναδέρφους του, όσο και τον Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων Βαγγέλη Μπιμπισίδη, να αναλύουν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση του εργοστασίου και της ΕΒΖ και να εκφράζουν απαισιοδοξία για το μέλλον της εταιρείας.

Τους μίλησε μάλιστα με κάθε ειλικρίνεια και ρεαλισμό, επισημαίοντας ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τη Ν.Δ για να εισπράξουν όσα τους οφείλονται για την παραγωγή του 2017. Για το μέλλον όμως της ΕΒΖ, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά σε όλους τους παρεβρισκόμενους ότι δεν μπορεί να προχωρήσει με την υπάρχουσα μορφή: «Μας ενδιαφέρει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, πρέπει να υφίσταται σε κάθε περίπτωση, όμως με νέο, βιώσιμο και παραγωγικό μοντέλο, χωρίς υποσχέσεις του αέρα, όπως δυστυχώς έχει γίνει επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν». Ούτε ψεύτικες υποσχέσεις δηλαδή, ούτε λόγια του αέρα, ούτε κοροϊδίες.

“Εξαφανισμένοι”οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

και ο Εβρίτης Γιάμννης Νενεδάκης, μέλος του Δ.Σ της ΕΒΖ

Αντίθετα με τον κ.Αυγενάκη, οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, εξακολουθούν να είναι “εξαφανισμένοι” και να τους… γράφουν κατά το κοινώς λεγόμενο. Έχουν ζητήσει τόσο οι τευτλοπαραγωγοί όσο και οι εργαζόμενοι συνάντηση πολλές φορές μαζί τους προφορικά, δτο φορές απηύθυναν και γραπτή έκκληση με ανακοίνωση, αλλά οι κυβερνητικοί βουλευτές απαξιούν να τους συναντήσουν και να απαντήσουν στις αγωνίες και τα ερωτήματα τους.

Το ίδιο ισχύει και με τον Γιάννη Νενεδάκη, τον διορισμένο από την Κυβέρνηση μέλος του Δ.Σ της ΕΒΖ, που όλο και κάτι παραπάνω θα πρέπει να γνωρίζει. Όμως και αυτός μήνες τώρα είναι εξαφανισμένος από την Ορεστιάδα και δεν δίνει την παραμικρή απάντηση αλλά μόνο εισπράττει τον μισθό του. Φαίνεται αφού τους “χρησιμοποίησαν” προεκλογικά ή και τα προηγούμενα χρόνια για να δημιουργούν εντυπώσεις εναντίον της προηγούμενης Κυβέρνησης, τώρα θα κλείσουν το εργοστάιο της Ορεστιάδας, γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ από την Κυβέρνηση και θα ρίξουν τις ευθύνες στους τευτλοπαραγωγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εργοστάσιο Ζάχαρης: «Έγραψαν» κανονικά τους εργαζόμενους οι 3 Κυβερνητικοί βουλευτές και τους ξανακαλούν σε νέα συνάντηση

Ειδικά κάποιοι πρώην Νεοδημοκράτες που έγιναν φανατικοί Συριζαίοι, ας πρόσεχαν και θα πρέπει να δώσουν και εξηγήσεις στους συναδέρφους τους για την στάση, τους χειρισμούς τους και τα πολιτικά τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.