Ορεστιάδα: Επέλεξε το καφέ που του έφερε… γούρι για την αρχηγία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ορεστιάδα: Επέλεξε το καφέ που του έφερε… γούρι για την αρχηγία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μετά την παρέλαση που παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δήμαρχος της Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης πρότεινε να πιουν έναν καφέ σε κάποια από τα στέκια της πλατείας, πριν γίνει η συνάντηση με τους γονείς των δύο στατιωτικών.

Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε τότε να πειλέξουν το καφέ που είχε επισκεφθεί τελευταία φορά που βρέθηκε στην πόλη, πριν τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ δηλαδή, αφού θεωρεί ότι του έφερε γούρι. Έτσι τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του αλλά και τα στελέχη του κόμματος από τον Έβρο, πήγαν στο Don Cafe. Εκεί ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με πολίτες, κυρίως νέους και δεν χάλασε κανένα χατήρι να φωτογραφηθεί.

Άλλωστε, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Ορεστιάδα, όπως και σε ολόκληρο τον Έβρο χθες, είχε μερικές πολύ θερμές χειραψίες και κουβέντες με κατοίκους της πόλης κάθε ηλικίας. Μπορεί να υπήρχε πριν την επίσκεψη του προβληματισμός για το ενδεχόμενο να υπάρξουν πιθανές αντιδράσεις από οπαδούς του ΠΑΟΚ, για τους γνωστούς λόγους και μάλιστα είχαν ληφθεί προληπτικά μέτρα, αλλά τίποτα δεν έγινε. Αντίυετα, ήταν πολύ φιλικός και συζήτησε με τον κόσμο που ήελε να του μιλήσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σταμάτης Γκροζούδης

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*