Αναβλήθηκε για Οκτώβριο η δίκη Λαμπάκη-Μιχαηλίδη. “Ο δήμαρχος ποινικοποιεί την πολιτική ζωή”

Αναβλήθηκε για Οκτώβριο η δίκη Λαμπάκη-Μιχαηλίδη. “Ο δήμαρχος ποινικοποιεί την πολιτική ζωή”

Αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 23 του μήνα, η δίκη που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, με κατηγορούμενο τον δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη αλλά και τον Κωνσταντίνο Παυλίδη, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση (υβριστικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο) από τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Η δική αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων και πιο συγκεκριμένα του Κωνσταντίνου Παυλίδη που είχε κώλλυμα και δεν παρέστη στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης. Ο κ.Μιχαηλίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράτασης ΑΝΑ.Σ.Α και ο μοναδικός που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στον κ.Λαμπάκη, δήλωσε ότι ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης αν και γνωρίζει πολύ καλά ως δικηγόρος ότι υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία δεν έχει ποινική ευθύνη για τα σχόλια που κάνει τρίτος σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, εντούτοις επέμενε να κάνει μήνυση.

Χαρακτηριστικά ο κ.Μιχαηλίδης επισημαίνει: “Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής από τον κ.Λαμπάκη, πρέπει να λάβει ένα τέλος. Σήμερα με οδήγησε στα δικαστήρια, για κάτι που και ο ίδιος ως νομικός το γνωρίζει, πως δεν έχω ποινική ευθύνη (απόφαση 1425/2017 Αρείου Πάγου) για σχόλια που γίνονται από τρίτα πρόσωπα εναντίον του, στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον επικεφαλή της δημ.παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα» τον Τζανίδη Νικόλαο για την Νομική και Πολιτική του στήριξη”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*