Άρχισε τ’ ανέκδοτα ο Ερντογάν: Την απόφαση για τους Έλληνες στρατιωτικούς θα την πάρει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη!!!

Άρχισε τ’ ανέκδοτα ο Ερντογάν: Την απόφαση για τους Έλληνες στρατιωτικούς θα την πάρει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη!!!

Όρεξη για… ανέκδοτα είχε φαίνεται στην κρίσιμη σύνοδο της Βάρνας στη Βουλγαρία ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, Δεν εξηγείται διαφορετικά η απάντηση που έδωσε στον Βούλγαρο Πρόεδρο όταν του έθεσε και αυτός το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 

“Την απόφαση θα την πάρει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη” είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, όταν όλοι γνωρίζουν πως είναι πλήρως ελεγχόμενη από τον ίδιο μετά και το αποτυχημένο πραξικόπημα και την απόλυση ή φυλάκιση χιλιάδων δικαστών, ακόμα και ανώτατων, ως γκιουλενιστών.

Το ζήτημα επιστροφής στην Ελλάδα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία έθεσε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη χθεσινή συνάντηση ΕΕ- Τουρκίας στη Βάρνα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπορίσοφ είπε πως μίλησε με τον κ. Ερντογάν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε πως ο Τούρκος πρόεδρος του απάντησε ότι «την απόφαση θα πάρει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη».
Αργότερα, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ανέφερε πως θα ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για τα αποτελέσματα των συνομιλιών που διεξήγαγε με τον Τούρκο πρόεδρο, πάνω στην ατζέντα της συνάντησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*