ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Επίθεση” του Υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στον Οικουμενικό Πατριάρχη μέσω twitter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Επίθεση” του Υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στον Οικουμενικό Πατριάρχη μέσω twitter

“Επίθεση” στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, έκανε πριν λίγες ώρες μέσω twitter ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, επειδή δεν έκανε κάποια δήλωση για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη εδώ και ένα μήνα.

Σχολιάζοντας ένα tweet φίλης του δημοσιογάφου, με την οποία έχει καθημερινά συνομιλία στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τις προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά, ενώ την ίδια στιγμή παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των Χριστιανικών Μειονοτήτων της Τουρκίας για το Πάσχα όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών έγραψε: “Μη μου μιλάς για Βαρθ. Ούτε μια δήλωση για δυο φαντάρους. Και αλλά πολλα”.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ.Κουίκ καταλαβαίνοντας προφανώς το λάθος του, να “επιτεθεί” δημόσια από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον Οικουμενικό Πατριάρχη ενώ είναι μέλος της Κυβέρνησης, διέγραψε το σχόλιο του, αλλά οι άσχημες εντυπώσεις σε όσους πρόλαβαν και το διάβασαν δεν… έσβησαν.

Την επιβεβαίωση της διαγραφής του μάλιστα επισημαίνει και η σχετική εφαρμογή του twitter στις αναφορές της σε όσα tweet Ελλήνων πολιτικών ((by politicians in Greece) έχουν διαγραφεί. 

Το ίδιο που είχε κάνει και ο Καμμένος

πριν από μήνες με την περιβόητη γραβάτα

Φαίνεται ότι στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν μπορούν να συγκρατηθούν και κάνουν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λίγο αργότερα τα αποσύρουν, καταλαβαίνοντας το λάθος τους. Όπως είχε συμβεί με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, που πριν από μήνες είχε ανεβάσει την γνωστή χυδαία γραβάτα με το αντρικό μόριο και αφού το “έσβησε”, ισχυρίστηκε ότι το λάθος ήταν από τον γιο του που έπαιζε με το κινητό.

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Τέρενς Κουίκ χειρίζεται μόνος του το twitter ή έχει κάποιον συνεργάτη του, αλλά ο Υφυπουργός Εξωτερικών να κάνει ‘επίθεση” στον Οικουμενιkό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μόνο ως…πρωταπριλιάτιο ψέμα θα μπορούσε να το πιστέψει κανείς. Όμως είμαστε ακόμα στις 31 Μαρτίου.