Σε όποιους απ’ το μειονοτικό κόμμα DEB δεν αρέσει η Ελλάδα, ας πάνε στην δικτατορία του Ερντογάν

Σε όποιους απ’ το μειονοτικό κόμμα DEB δεν αρέσει η Ελλάδα, ας πάνε στην δικτατορία του Ερντογάν

Το ακραίο μειονοτικό “Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας”(D.E.B), που αποτελείται από Ελληνες πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, εντείνει τις δημόσιες προκλήσεις του το τελευταίο διάστημα, την στιγμή που υπάρχει η ξέφρενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας.

Έχει περάσει ένας μήνας από την σύλληψη και συνεχιζόμενη αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, η τουρκική Δικαιοσύνη (εδώ γελάμε) δεν τους έχει ακόμα απαγγείλει κατηγορίες και οι διοικούντες του μειονοτικού κόμματος διαμαρτύρονται για την… ελληνική Δικαιοσύυνη και τον τρόπο που λειτουργεί.

Οι προκλήσεις τους μάλιστα αυξήθηκαν μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Θράκη, όπου με την ανοχή της ελληνικής Κυβέρνησης μίλησε για επανεξέταση της συνθήκης της Λωζάννης και “τουρκική” μεινότητα και έτσι φτάνει στο σημείο το ΚΙΕΦ να στρέφεται πλέον ανοιχτά και κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος του τουρκόφωνου φορέα, που ιδρύθηκε το 1990 από τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ και στις ευρωεκλογές του 2014 έλαβε 42.792 ψήφους ως πρώτο κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη, Μουσταφά Αλή Τσαβούς πραγματοποιεί συνεχείς περιοδείες σε χωριά της Θράκης.

Στις ομιλίες του και μέσω αναρτήσεων στην ιστοσελίδα του ΚΙΕΦ, εξαπολύει επίθεση εναντίον της ελληνικής Δικαιοσύνης και παράλληλα μιλάει για “150.000 Τούρκους στη Δυτική Θράκη”. Είναι επίσης χαρακτηριστική η ανακοίνωσή του κόμματος στις 19 Μαρτίου, όπου χαρακτηρίζει ως «γελοίο» το σκεπτικό, βάσει του οποίου, μπήκε στο αρχείο μήνυση, που είχε καταθέσει για τη διακοπή εκδήλωσής του στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2016. Σκεφθείτε δηλαδή αν όλα αυτά τα λένε και τα γράφουν δημόσια ο ίδιος και οι συνεργάτες του, τί ομιλίες κάνουν στα μουσουλμανικά χωριά της Ξάνθης, της Ροδόπης αλλά και του ορεινού όγκου του νομού Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκαλεί το τουρκόφωνο κόμμα στη Θράκη: Μιλά για «150.000» Τούρκους και επιτίθεται στη Δικαιοσύνη

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα. Αν ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και όσοι από το ΚΙΕΦ συμφωνούν μαζί του και έχουν παράπονα από την ζωή τους σε μια ευρωπαϊκή, δημοκρατική χώρα, η Δικαιοσύνη της οποίας δεν τους αρέσει, μπορούν να σηκωθούν και να πάνε να ζήσουν στην δικτατορική Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Εκεί όπου έχουν φυλακιστεί χιλιάδες δικαστικοί, που έχουν οδηγηθεί στα μπουντρούμια όσοι δεν συμφωνούν με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, μποροπύν ο Πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος και οι όμοιοι του να μεταβούν και να ζήσουν.

Ας σταματήσουν όμως να προκαλούν, εκμεταλλευόμενοι την δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία είχαν την τύχη να γεννηθούν και να ζουν. Κι όσο για καταπίεση και αδικίες σε βάρος της μουσουλμανικής μεινότητας, ο γιος του ιδρυτή του κόμματος τους, του Σαδίκ, είναι ένας από τους πιο πλούσιους Θρακιώτες. Για τέτοιες… διακρίσεις και καταπίεση μιλάμε.

Κάποια στιγμή λοιπόν, θα πρέπει το ελληνικό Κράτος να πάψει να ανέχεται όλους αυτούς που έχουν καθαρά ανθελληνική δράση και με λόγια ή πράξεις τους εξυπηρετούν ξεκάθαρα τα σχέδια της Τουρκίας.