Έκαναν τεχνητή εκτόνωση στον κάμπο Σουφλίου, για ν’ αποφευχθιύν ανεξέλεγκτες πλημμύρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκαναν τεχνητή εκτόνωση στον κάμπο Σουφλίου, για ν’ αποφευχθιύν ανεξέλεγκτες πλημμύρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεχνητή εκτόνωση του ποταμού Έβρου στον κάμπο Σουφλίου, αποφασίστηκε και έγινε χθες το απόγευμα, προκειμένου να υπάρξει ελεγχόμενη εκτόνωση του πλημμυρικού φαινομένου και να αποφευχθούν θραύσεις αναχωμάτων που θα δημιουργούσαν ανεξέλεγκτες καταστάσεις και πλημμύρες στην περιοχή.

Για όγδοη ημέρα, δυστυχώς η στάθμη του ποταμού Έβρου υπερβαίνει τα όρια συναγερμού, ασκώντας ισχυρές πιέσεις στα αναχώματα. Πολύ μεγάλη συγκέντρωση υδάτων υπάρχει πλέον και στο Πέταλο Πέπλου, καθώς ο ποταμός Έβρος ρέει ορμητικά προς τις εκβολές του και το νότιο τμήμα του νομού αντιμετωπίζει ολοένα και αυξανόμενο κίνδυνο.

Πολύ μεγάλη συγκέντρωση υδάτων στο Πέταλο, καθώς ο ποταμός Έβρος ρέει ορμητικά προς τις εκβολές του

Gepostet von Dimitris Petrovits am Sonntag, 1. April 2018

Η Περιφέρεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, την Πολιτική Προστασία, οι Δήμοι με τους δημάρχους και τις υπηρεσίες, η Πυροσβεστική, ο Στρατός, η Αστυνομία και οι άνθρωποι του ΤΟΕΒ, συνεργάζονται για τη διαχείριση της πλημμυρικής κρίσης και προσπαθούν στο μέτρο του δυνατού να περιορίσουν τις επιπτώσεις. Όμως έχουν ήδη πλημμυρίσει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα και οι καταστροφές για τους αγρότες των παρέβριων περιοχών είναι τεράστιες

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*