Γκολ ανθρωπιάς και συμπαράστασης στο χθεσινό φιλικό παλαιμάχων Ορέστη-Φίλων Θοδωρή Ζαγοράκη(ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ ανθρωπιάς και συμπαράστασης στο χθεσινό φιλικό παλαιμάχων Ορέστη-Φίλων Θοδωρή Ζαγοράκη(ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ ανθρωπιάς και συμπαράστασης στα ειδικά σχολεία της Ορεστιάδας όπου διατέθηκαν οι εισπράξεις, αλλά και στους δυο φυλακισμένους στην Αδριανούπολη στρατιωτικούς μας, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Ορέστη και της ομάδας Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη πυ διεξήχθη στο εθνικό στάδιο της Ορεστιάδας. 

Σε μια συγκινητική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό, όπου κυριάρχησε όπως ήταν φυσικό η μορφή του πρώην αρχηγού της εθνικής μας ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη, νυν Ευρωβουλευτή, ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το παρόν προσφέροντας τα 2 ευρώ του εισιτηρίου για ενίσχυση των ειδικών σχολείων της περιοχής, χειροκρότησε τους παλαίμαχους άσσους και των δύο ομάδων.

Μια εκδήλωση για πολλά μπράβο!!!Παλαίμαχοι Ορέστη Ορεστιαδος με τους παλαίμαχους φίλοι Ζαγορακη για τα ειδικά σχολεία!

Gepostet von Vaso Sarri am Sonntag, 1. April 2018

Σε τέτοιες εκδηλώσεις εξάλλου, το μόνο που δεν έχει σημασία είναι το σκορ. Γκολ έβαλαν και δέχθηκαν και οι δυο ομάδες, καλύτεροι στον τελικό απολογισμό ήταν οι φίλοι του Ζαγοράκη, όμως όλοι όσοι συμμςετείχαν σε αυτή την γιορτή, έβαλαν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΟΛ υπέρ της ανθρωπιάς, της συμπαράστασης και της στήριξης των παιδιών που φιλοξενούνται στα ειδικά σχολεία και έχουν ανάγκη αγάπης και βοήθειας.

Πανό και αναφορές στους φυλακισμένους

απ’ τους Τούρκους στρατιωτικούς μας

Πριν τον αγώνα, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων του Ορέστη έκανε ειδική αναφορά στους δυο φυλακισμένους στρατιωτικούς μας, τον Ορεστιαδίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και τον Καστοριανό ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη που παραμένουν στην Αδριανούπολη, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση και επιστροφή τους. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε, ενώ υπήρχε και πανό με το συγκεκριμένο αίτημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και τον κο Θοδωρή Ζαγοράκη για τον αγώνα που πραγματοποίησαν σήμερα αλλά και για τις θερμές τους αγκαλιές!!!

Gepostet von ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ορεστιάδας am Sonntag, 1. April 2018

Παράλληλα, οι ομάδες των παλαιμάχων του Ορέστη και των φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη, με πρώτο τον ίδιο, φορούσαν ειδικά μπλουζάκια με σύνθηκα υπέρ των δύο παλικαριών μας. Για την ιστορία να αναφέρουμε και τα ονόματα των παλαιμάχων που αγωνίστηκαν στις δυο ομάδες:

Παλαίμαχοι  Ορέστη Ορεστιάδας: Ραδιόγλου, Λυμπερίδης, Κυρπιτζής, Μίχος, Πατσίδης, Αλεξακούδης, Αθανασιάδης, Κοσπατζίδης, Μποζατζίδης, Κορετσίδης, Φυδανάκης, Γκεργκίδης, Θεοδωρίδης, Μαυρίδης, Αποστολακίδης, Μυλωνάς, Ντουμανάκης, Μάτσιος, Λαμπίδης, Τσίλιας,  Τζιορίδης, Χρηστούδης, Γκαϊδατζής, Κώστογλου, Μητούσης, Τζαλίδης

Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη:  Μαλιούφας, Δερμιτζάκης,  Καρατζιοβαλης, Κάκογλου, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης, Αλεξανδρίδης, Αργυρίου, Ιορδανίδης, Θεοδωρίδης, Θωμαΐδης, Μπορμπόκης,  Τανταλίδης, Παπακώστας, Μήττας, Φουργκατσιώτης, Ηλιάδης, Ορφανίδης, Ορφανίδης, Καρύδης

[post_gallery]

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*