“Σφράγισε” γνωστό καφέ της Αλεξανδρούπολης η Εφορία για μη έκδοση αποδείξεων

“Σφράγισε” γνωστό καφέ της Αλεξανδρούπολης η Εφορία για μη έκδοση αποδείξεων

Γνωστό καφέ της Αλεξανδρούπολης “σφράγισε” σήμερα η Εφορία, γιατί κατά τον έλεγχο που έγινε χθες από τους αρμόδιους υπαλλήλους, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει κάποιες αποδείξεις. Έτσι εφαρμόστηκε το γνωστό μέτρο της αναστολής λειτουργίας για δυο ημέρες και φυσικά επιβλήθηκε και το ανάλογο χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται για την περίπτωση και την σοβαρότητα του παραπτώματος.

Οι θαμώνες του καταστήματος πηγαίνοντας σήμερα να απολαύσουν το καφεδάκι τους το βρήκαν κλειστό και δεν χρειάστηκε να ρωτήσουν τους λόγους, αφού η γνωστή πινακίδη που τοιχοκολλείται σε αυτές τις περιπτώσεις, τους ενημέρωνε ότι “σφραγίστηκε” λόγω φορολογικών παραβάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρέθηκαν να μην έχουν κοπεί 10 αποδείξεις και γι’ αυτό προχώρησαν οι εφοριακοί που έκαναν τον έλεγχο, στην επιβολή των συγκεκριμένων κυρώσεων.

Προφανώς τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές του Πάσχα, οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών θα ενταθούν και όπου εντοπίζονται παραβάσεις θα υπάρχει το ανάλογο πρόστιμο και το κλείσιμο για 48 ώρες, όπως δηλαδή προβλέπει ο νόμος.