Ορεστιάδα: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η σύζυγος του Ιωάννα Λίλλη, έκλεψαν την παράσταση

Ορεστιάδα: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η σύζυγος του Ιωάννα Λίλλη, έκλεψαν την παράσταση

Το φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ορεστιάδα,ς μεταξύ των παλαιμάχων του Ορέστη και της ομάδας Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, αλλά ο αρχηγός της εθνικής ομάδας στην κατάκτηση του EURO 2004 και η σύζυγος του Ιωάννα Λίλλη, “έκλεψαν την παράσταση” στην πόλη του Έβρου.

Απλοί, καταδεκτικοί, με χαμόγελο και διάθεση να φωτογραφηθούν με όσους το ζήτησαν, εντός και εκτός γηπέδου, περισσότερο φυσικά ο παλαίμαχος διεθνής άσσος και νυν Ευρωβουλευτής της Ν.Δ, δεν αρνήθηκαν σε κανέναν να βγάλουν μια σέλφι ή κανονική φωτογραφία και να συζητήσουν μαζί του.

Ο Ζαγοράκης μάλιστα έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά από τα ειδικά σχολεία της Ορεστιάδας, που βρέθηκαν στο γήπεδο και στα οποία πήγαν οι εισπράξεις από το φιλικό παιχνίδι.

Ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης και ως οπαδός του ΠΑΟΚ, δεν άφησε φυσικά την ευκαιρία να πάει χαμένη και φωτογραφήθηκε με τον πρώην αρχηγό της αγαπημένης του ομάδας, όπως και η μητέρα του Ουρανία ,που θέλησε να έχει ενθύμιο τόσο με τον πρώην άσσο όσο και με την σύζυγο του, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Ιωάννα Λίλλη.

Το σημαντικό φυσικά είναι ότι ο κόσμος της περιοχής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ενίσχυσε με την παρουσία του και τα εισιτήρια που κόπηκαν τα ειδικά σχολεία της Ορεστιάδας, αφού το παιχνίδι έγινε για αυτό τον ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*