Με τι καιρό θα κάνουμε Ανάσταση και θα ψήσουμε τον οβελία στον Έβρο

Με τι καιρό θα κάνουμε Ανάσταση και θα ψήσουμε τον οβελία στον Έβρο

Καλό καιρό, που θα βοηθήσει στο ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα, αναμένεται να έχουμε στον Έβρο, αλλά και αύριο που θα γιορτάσουμε την Ανάσταση, όπως συγκλίνουν οι εκτιμήσεις όλων σχεδόν των μετεωρολόγων, αν και θα υπάρχει λίγη ψύχρα.

Σύμφωνα με την Εθνική μετεωρολογική Υπηρεσία:

Μ. Σάββατο 07-04-2018
Καιρός: Στα δυτικά άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα Δυτικά.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Κυριακή του Πάσχα
Καιρός: Στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – Απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Νοτιοανατολικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 Με 6 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε άνοδο στα δυτικά.

Όπως γράφει στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αισιόδοξα παραμένουν φίλες και φίλοι και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την ημέρα του Πάσχα. Μπορεί να μας τα χαλάσει λίγο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο αλλά η πιθανότητα για βελτιωμένο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα είναι μεγάλη με εξαίρεση την Κρήτη και τα νότια νησιωτικά τμήματα όπου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές».