Ο λόγος που θα ταξιδέψει στην Ελβετία ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης

Ο λόγος που θα ταξιδέψει στην Ελβετία ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης

Στην Ελβετία θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Ιούνιο ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης και συγκεκριμένα θα βρεθεί στην πόλη Alteu της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης, από τις 14 έως τις 17 Ουνίου 2018.

Το θέμα του ταξιδιού του θα συζητηθεί μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Τετάρτη, όπου αναμένεται να γίνει η έγκριση μετακίνησης του. Ο λόγος; Είναι η σειρά της συγκεκριμένης περιοχής της Ελβετίας να διοργανώσει το Φεστιβάλ Πελαργών, αφού  ανήκει όπως και ο Πόρος Φερών στο “Ευρωπαϊκό Χωριό των Πελαργών”.

Να θυμίσουμε επίσης ότι την περασμένη χρονιά, στις 19 και 20 Μαΐου του 2017, διοργανώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Πελαργών με πολλές δράσεις στον Πόρο Φερών, με την παρουσία και ξένων εκπροσώπων από τις περιοχές που έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Να επισημάνουμε ακόμα ότι κάποιοι μπορεί αρχικά να αντιμετώπισαν με καχυποψία όλην αυτή την διαδικασία με την ανάδειξη του χωριού Πόρος στις Φέρες σε ευρωπαϊκό χωριό πελαργών, αλλά αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία να διαφήμιση και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής στην Ευρώπη και γενικότερα στο εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*