Περίεργο περιστατικό: Τούρκοι συνελήφθησαν στους Κήπους με σφαίρες

Περίεργο περιστατικό: Τούρκοι συνελήφθησαν στους Κήπους με σφαίρες

Δυο περιστατικά με πρωταγωνιστές Τούρκους που επιχείρησαν την είσοδό τους στην Ελλάδα από το Τελωνείο Κήπων, απασχόλησαν την περασμένη Κυριακή τους ελεγκτές του τμήματος Δίωξης που έκαναν έλεγχο στα οχήματά τους και έγιναν μα καθυστέρηση γνωστά. Το ένα μάλιστα είναι τουλάχιστον… περίεργο.

Στο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Τουρκίας που επέβαιναν δύο Τούρκοι, βρέθηκαν μέσα σε μια ατομική χειραποσκευή και σε μια εσωτερική τσέπη του οδηγού 37 σφαίρες των 9 mm και ένας γεμιστήρας, χωρίς οι επιβάτες να εξηγήσουν τι σκόπευαν να τα κάνουν. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και εισαγωγή οπλισμού στην ελληνική επικράτεια.

Λίγο αργότερα, οι ελεγκτές έκαναν έλεγχο σε άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Τούρκοι με προορισμό την Ελλάδα και ανακάλυψαν κρυμμένα μετρητά ύψους 500 ευρώ και 2.500 λίρες Τουρκίας, καθώς και επιταγές συνολικής αξίας 180.000 λιρών Τουρκίας. Στους επιβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*