Κώστας Αποστολάκης: Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε την στρατιωτική θητεία του στα Βρυσικά Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κώστας Αποστολάκης: Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε την στρατιωτική θητεία του στα Βρυσικά Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και συγκεκριμένα στα Βρυσικά Διδυμοτείχου, όπου το στρατόπεδο πλέον δεν λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, θυμήθηκε ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε και αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν σήμερα, στην εκπομπή “Εμείς” της Χριστίνας Λαμπίρη στο κανάλι Ε.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιές ήταν οι δυο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, ως πρώτη ανέφερε την διάρκεια του στρατού, αλλά δεν μίλησε άσχημα για την περιοχή μας. Για δυσμενή μετάθεση του φεύγοντας από τα Βρυσικά Έβρου στην… Πτολεμαίδα μίλησε.«Η μία δύσκολη στιγμή ήταν στο στρατό, ήμουν στον Έβρο. Στα Βρυσικά, στο Διδυμότειχο. Νόμιζα ότι θα έρθω Αθήνα και δεν είχα κανένα μέσον φυσικά και πήγα Πτολεμαΐα δυσμενή μετάθεση σε ένα τάγμα που ήταν μόνο μουσουλμάνοι που δεν κράταγαν όπλο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Την δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή θεωρεί όταν χώρισε με την Αμέλια Αναστασάκη. “Η δεύτερη ήταν όταν χώρισα. Γιατί είχα μια άποψη ότι το παιδί πρέπει να ζει και με τους δυο του γονείς. Ήταν πληγή ο χωρισμός. Ένα χρόνο παλεύαμε. Πέρασα και κατάθλιψη άλλα δυο χρόνια. Αλλά αυτά τα περνάς μόνος σου, δεν τα περνάς με παρέα. Φαντάσου ότι η αδελφή μου και οι γονείς μου δεν ήξεραν τίποτα. Δυο φίλοι μου μόνο ήξεραν, ο Θάνος και ο Τάσος. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου τελείως. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος.

Ευτυχώς με βοήθησε τότε ο Φερεντίνος. Με πήγε σε ένα δικό του δερματολόγο, πολύ καλό και μου είπε ότι αν τα μαλλιά δεν είναι να πέσουν, θα ξαναβγούν. Ξαναβγήκαν μετά από ένα χρόνο. Άμα είχες παρατηρήσει, είχα εξαφανιστεί για λίγο, δεν έκανα τηλεόραση. Δεν έκανα ταινία, δεν έκανα τίποτα. Μόνο θέατρο και πολύ διακριτικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*