Γ’ Εθνική: Επιβεβαιώνεται απ’ την Α.Ε.Διδυμοτείχου η «κίνηση των 8» για παραμονή στην Κατηγορία

Γ’ Εθνική: Επιβεβαιώνεται απ’ την Α.Ε.Διδυμοτείχου η «κίνηση των 8» για παραμονή στην Κατηγορία

Επιβεβαιώνεται από την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου η κινητικότητα που αποκάλυψαν μέσα ενημέρωσης της Λέσβου για ενιαίο μέτωπο των οκτώ ομάδων που οριακά δεν εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική ώστε να την διεκδικήσουν έστω και μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΔ μπορεί να μην πρωτοστατεί στην συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο όπως ανώτατος παράγοντας από την διοίκηση της ομάδας ανέφερε στο ThrakiSportS, ήταν ενήμερη η διοίκηση του εβρίτικου συλλόγου για αυτήν την κίνηση πριν διαρρεύσει από τις ιστοσελίδες. Μάλιστα, στην περίπτωση της ΑΕΔ ήταν παράγοντες από την ιστορική ομάδα της Ρόδου εκείνοι που έσπευσαν να επικοινωνήσουν για να εξηγήσουν το σκεπτικό της διεκδικήσεις και να αποσπάσουν το «οκ» της διοίκησης του Διδυμοτείχου για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν σε κοινό μέτωπο από τις οκτώ ομάδες.

Ο άνθρωπος της ΑΕ Διδυμοτείχου ουσιαστικά με τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που μετέφερε αρχικά η στήλη «Μαϊμού» της ιστοσελίδας lesvospost και ακολούθως η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας lesvosnea, που όπως ήταν λογικό προκάλεσε αρκετό θόρυβο και αναπαρήχθη από το ένα άκρο της Ελλάδας ως το άλλο. Πράγματι υπάρχει κίνηση από τις οκτώ ομάδες με τον σύλλογο του Έβρου να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την διεκδίκηση αλλά να συντάσσεται με τα υπόλοιπα σωματεία και φυσικά να μην λέει όχι σε περίπτωση που ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Ο παράγοντας της ΑΕΔ που μίλησε στο ThrakiSportS εκτίμησε μάλιστα ότι δύσκολα η κίνηση των οκτώ θα φέρει αποτέλεσμα, αλλά φυσικά πρόσθεσε ότι η ομάδα του Διδυμοτείχου εφόσον διαπιστώσει ότι μπορεί να πετύχει την παραμονή της μέσα από αυτήν την προσπάθεια, θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να λάβει μέρος και τη νέα σεζόν στην Γ’ Κατηγορία  και να έχει ο νομός Έβρου δύο ομάδες σε αυτήν.

Πάντως, ακόμα δεν έχουν γίνει κινήσεις ούτε προς την ΕΠΣ Έβρου ούτε προς τους βουλευτές του νομού για να στηρίξουν την συγκεκριμένη αναδιάρθρωση που προτείνεται. Δεν αποκλείονται ωστόσο, ανάλογα και με την διάσταση που θα πάρει το θέμα από τις άλλες ομάδες, που τουλάχιστον οι νησιωτικές δείχνουν να έχουν πάρει ζεστά την υπόθεση.

«Είναι κάποια ιστορικά σωματεία ανάμεσα σε αυτά που έπεσαν στο τοπικό που ίσως διαθέτουν και ισχυρά μέσα. Η αλήθεια είναι ότι οι κανονισμοί δεν αλλάζουν και δεν πρέπει να αλλάζουν μεσούσης της περιόδου, πόσω μάλλον στο τέλος της, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, όλα μπορούν να συμβούν. Και εφόσον συμβούν, εμείς ως ΑΕ Διδυμοτείχου φυσικά και δεν θα πούμε όχι σε μια τέτοια ευκαιρία, αν και αντικειμενικά φαντάζει δύσκολο το συγκεκριμένο σενάριο αυτή τη στιγμή», ανέφερε στο ThrakiSportS ο παράγοντας της ΑΕΔ που επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων για παραμονή μιας επιπλέον ομάδας από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: thrakisports.gr