Θεία του ήρωα πιλότου για τους δυο στρατιωτικούς:”Τους βλέπουμε φυλακισμένους στην Τουρκία και κλαίμε”

Θεία του ήρωα πιλότου για τους δυο στρατιωτικούς:”Τους βλέπουμε φυλακισμένους στην Τουρκία και κλαίμε”

Η θεία του ήρωα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, μιλώντας από το χωριό του στην Καρδίτσα, ξέσπασε κατά πάντων. Κυρίως των πολιτικών και μάλιστα  αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγισ στους δυο στρατιωτικούς μας που παραμένουν για 45 μέρες φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Epsilon TV, η θεία του αδικοχαμένου μας πιλότου, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της βρήκε την δύναμη και λέει κάποια πράγματα που ραγίζουν καρδιές. Απευθύνει μήνυμα… προς πάσα κατεύθυνση να μην ξεχαστεί ο Γιώργος Μπαλταδώρος όταν «σβήσουν τα φώτα».

Η γυναίκα μάλιστα αναφέρθηκε και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται ακόμα στις φυλακές της Ανδριανούπολης. «Εμείς βλέπουμε τα παιδιά στην Τουρκία και κλαίμε! Τα δικά μας παιδιά, τα ελληνόπουλα.Κλαίμε κάθε βράδυ που βλέπουμε τους γονείς τους να πηγαίνουν και να έρχονται«!

 

Στο άκουσμα της είδησης ότι θα βρεθούν στην κηδεία πολιτικοί και μάλλον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, η θεία του πιλότου απαντά: «Θα έρθουν οι πολιτικοί εδώ; Δεν πιστεύω να ‘ρθουν οι πολιτικοί! Αν έρθουν με τα ελικόπτερα απέναντι στο γήπεδο, θα ‘ρθουν. Θα ‘ρθουν με τα ελικόπτερα κια θα φύγουν με τα ελικόπτερα«!

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*