Ραντεβού φέτος στο Αμβούργο για τις 30ες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

Ραντεβού φέτος στο Αμβούργο για τις 30ες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

Ραντεβού στο Αμβούργο δίνουν φέτος οι Θρακιώτες όλης της Ευρώπης, για τις 30ες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, που θα διεξαχθούν φέτος στις 20 Μαΐου 2018 στην Stadthalle της πόλης.

Τιμώντας την επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης και  σε συνεργασία με τον εξαιρετικά δραστήριο Σύλλογο Θρακιωτών Αμβούργου και Περιχώρων και υπό την αμέριστη στήριξη του Έλληνα Προξένου στο Αμβούργο Γιώργου Αρναούτη, οι προετοιμασίες ήδη συνεχίζονται.

Μάλιστα ετοιμάστηκε και ένα πολύ όμορφο βίντεο για τις εκδηλώσεις

30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ο.Θ.Σ.Ε.

Οι 30ες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης για την επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης θα διεξαχθούν φέτος στις 20 Μαΐου 2018 στην Stadthalle της πόλης Winsen, Luhdorfer Str. 29, 21423 Winsen (Luhe) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θρακιωτών Αμβούργου και Περιχώρων.

Gepostet von Ομοσπονδία Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης am Donnerstag, 12. April 2018

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τους συλλόγους των Θρακιωτών της Ευρώπης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κα τεράστιο ενδιαφέρον και το Αμβούργο αναμένεται στις 20 Μαίου να γνωρίσει όμορφες, θρακιώτικες στιγμές.

Με τον κορυφαίο και ανεπανάληπτο Παναγιώτη Μπαρμπούδη στο κλαρίνο και τον… αναγεννημένο Παναγιώτη Μπαμπουρδά στο τραγούδι, τον Σ.Ιντζούδη στη γκάιντα και το καβάλι, τον Η.Παλλίδη στο λαούτο και τον Γ.Θεοδωρακίδη στα κρουστά, θα γίνουν γλέντια που μόνοι οι Θρακιώτες ξέρουν να κάνουν.

Πάρτε και μια γεύση απ’ τους κορυφαίους μουσικούς που θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις