Αλεξανδρούπολη: Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Αλεξανδρούπολη: Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Την έναρξη στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στον Εμπορικό Σλύλλογο Αλεξανδρούπολης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που βρίσκεται στην περιοχή του Πλατανότοπου Μαίστρου, σηματοδότησε η επίσκεψη που πραγματοποίησε στον οικισμό του Μαΐστρου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντόνος Χατζημιχαήλ .

Τον υποδέχθηκαν ο υπεύθυνος του μουσείου και δημνοτικός σύκβουλος Μαίστρου Γιάννης Ναϊτίδης και μαζί με την  υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΦΙΑ Έφι Ανδρεάδο, τον ενημέρωσαν για μια σειρά από επιστημονικές, εκπαιδευτικές και μη δραστηριότητες, με επίκεντρο φυσικά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης.

Ο κ.Χατζημιχαήλ δήλωσε “ευγνώμων για το έργο που επιτελείται στον Πλατανότοπο και εντυπωσιασμένος από την τεχνοκρατική προσέγγιση και την παροιμιώδη εξωστρέφεια. Συγχαίρω ειλικρινά και εγκάρδια τον Γιάννη Ναϊτίδη, υπεύθυνο του μουσείου και την Έφη υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΦΙΑ και τους ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και την παραγωγική κουβέντα”.

Στις συνομιλίες και την ξενάγηση που διήρκησαν περίπου 4 ώρες και έγιναν παρουσία και του στενού συνεργάτη και Υπεύθυνο Τύπου του ΕΣΑ Μιχάλη Νικολαίδη, αποφασίστηκε ο Εμπορικός Σύλλογος και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας να συνεργαστούν στενά και να συντονίσουν δράσεις που αφορούν την αμοιβαία προβολή τους και αξιοποίηση της δυνατότητας προσέλκυσης επισκεπτών.