Αλεξανδρούπολη: Νεκρό δελφίνι εκβράστηκε στην στροφή του Εγνατία και παραμένει παρατημένο επί μέρες

Αλεξανδρούπολη: Νεκρό δελφίνι εκβράστηκε στην στροφή του Εγνατία και παραμένει παρατημένο επί μέρες

Ένα νεκρό δελφίνι εκβράστηκε στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, στη στροφή του Εγνατία και παραμένει εκεί επί μέρες όπως δείχνει η κατάσταση σήψης που έχει αρχίσει να επέρχεται στο σώμα του, χωρίς να επεμβαίνει κανείς να το μαζέψει και να το απομακρύνει.

Δεν είναι μόνο το άσχημο θέαμα του νεκρού και εξαιρετικά συμπαθητικού δελφινιού, αλλά και το γεγονός ότι η σήψη θα αρχίσει να το μετατρέπει σε πηγή έντονης δυσοσμίας αλλά και πιθανών μολύνσεων. Όπως βλέπετε στο σώμα του, είναι μαρκαρισμένο με κόκκινη μπογιά, προφανώς από κάποια υπηρεσία που πέρασε από εκεί και το είδε, ίσως το Λιμεναρχείο, που πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνίας μιας φίλης αναγνώστριας δήλωσαν άγνοια οι άνθρωποι του για το θέμα, αλλά θα πρέπει κάποιος να το πάρει από εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη. Η θάλασσα ξέβρασε νεκρό γουρούνι που έγινε εστία μόλυνσης σαπίζοντας, αλλά ο δήμος αδιαφορεί

Μάλλον αυτό θα είναι δουλειά του δήμου Αλεξανδρούπολης και των αρμόδιων υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας. Πάντως πριν λίγο καιρό, όταν είχε εκβράσει η θάλασσσα μπροστά στο καφέ Αργώ ένα νεκρό γουρούνι που επίσης είχε αρχίσει να σαπίζει και μύριζε άσχημα, χρειάστηκε η ανάδειξη του θέματος από το Evros-news.gr, για να απομακρυνθεί και μάλιστα άμεσα.

Ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και τώρα, που επισημαίνουμε το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργεία του δήμου απομάκρυναν το σάπιο γουρούνι απ’ την παραλία, μετά το ρεπορτάζ μας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*