Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μαθαίνει τουρκικά ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες του

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μαθαίνει τουρκικά ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες του

Τη δυνατότητα στους δημότες του να μάθουν δωρεάν την τουρκική γλώσσα δίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με την λειτουργία τμήματος εκμάθησης για ενήλικους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο (έτος 2018) το παρακάτω πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων, με εθελοντή εκπαιδευτή, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό:

Πρόγραμμα εκπαίδευσης                           Ημέρες και ώρες

Αλεξανδρούπολη

Βασικά Τουρκικά                          1 τμήμα Τετάρτη  17:00-19:00

Το  τμήμα   είναι   25ωρο  και  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο  της αστυνομικής  ταυτότητας.

Αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές την Τρίτη  17 Απριλίου και  Τετάρτη Απριλίου 18 και ώρες 10.00π.μ – 13.00 στο Παλιό Δημαρχείο (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – δίπλα στους αιμοδότες, ισόγειο, τηλέφωνο: 25513-50088).

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*