Σκέψεις Γκοτσίδη για υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά “έφαγε” άκυρο

Σκέψεις Γκοτσίδη για υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά “έφαγε” άκυρο

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής του νομού Έβρου, εξέτασε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κώστας Γκοτσίδης, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τα κομματικά στελέχη και τελικά φαίνεται πως “έφαγε” άκυρο, όπως λέει και η νεολαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Γκοτσίδης, που τον τελευταίο καιρό άρχισε ξαφνικά να αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν “εξαφανισμένος”, βολιδοσκόπησε τις προθέσεις στελεχών που θα μπορούσαν να έχουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Πόνταρε στο γεγονός ότι ο πατέρας Χρήστος, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου αλλαντικών ‘ΎΦΑΝΤΗΣ” και επικεφαλής στο εργοστάσιο της “LUNCHEON MEAT ΕΒΡΟΥ Α.Ε-Θράκης Γεύσεις”, ήταν το 1990 υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και αργότερα, επί Κυβέρνησης Σημίτη, Γενικός Γραμματέας σε υπουργείο.

Όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τα οργανωμένα στελέχη των κομμάτων που συγκροτούν το Κίνημα Αλλαγής, μια και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης μπορεί να έχει οικογενειακή παράδοση με το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος να ανήκει σε αυτό τον χώρο, όμως δεν έχει καμιά παρουσία στα κομματικά δρώμενα του συγκεκριμένου χώρου. Παράλληλα, είναι στενός συνεργάτης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και εκλέχθηκε με την παράταξη του, που ουδεμία σχέση θεωρούν πως έχει με την κεντροαριστερά.

Έτσι, μάλλον έληξε άδοξα η συγκεκριμένη περίπτωση και ο εξαιρετικά φιλόδοξος Κώστας Γκοτσίδης, που ξεχωρίζει ως τώρα όχι για το έργο, αλλά για τα… προσεγμένα ντυσίματα του, θα περιοριστεί μάλλον σε θέση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Λαμπάκη, Εκτός αν συμβούν… ανατροπές σε επίπεδο δήμου Αλεξανδρούπολης. Γιατί τίποτε αυτή την στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τις κινήσεις που γίνονται παρασκηηνιακά και “φουντώνουν” συνέχεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*