Αγιασμός παρουσία Κουρουμπλή και δωρεάν μεταφορά επιβατών για το ΣΑΟΝΗΣΟΣ το Σάββατο

Αγιασμό παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή που θα επισκεφθεί την Σαμοθράκη, ανακοίμωσε για το ερχόμενο Σάββατο η ιδιοκτήτρια του ναυτιλιακή Εταιρεία Σαμοθράκης “SAOS FERRIES”.

Η τελετή αγιασμού του νέου πλοίου της Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ που θα γίνει λοιπόν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00, επί του πλοίου, στο λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και θα την τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, η συμβολή του οποίου στο να ξεπεραστούν τα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα και να βρεθεί λύση αντικατάστασης του ΣΑΟΣ ΙΙ που έπρεπε να μπει σε δίμηνη ακινησία, υπήρξε σημαντική.

Μάλιστα η εταιρεία του Φώτη Μανούση, ο οποίος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν θα μπορέσει να παραστεί αν και θα το ήθελε πάρα πολύ μια και απαγορεύεται η μετακίνηση του απ’ την Αθήνα, έβαλε για το Σάββατο έκτακτο δρομολόγιο, αν και εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε κάποιο προγραμματισμένο και επίσης προσφέρει δωρεάν μετ΄επιστροφής εισιτήριο σε όλους τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με το έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ  το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Η ώρα αναχώρησης από Αλεξανδρούπολη θα είναι 08:00 και ώρα επιστροφής από Σαμοθράκη 17:00, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή στην ανοιχτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης και στην τελετή του Αγιασμού του πλοίου.