Όταν ο “δάσκαλος” Χρόνης Αηδονίδης, συνάντησε τον “μαθητή” Χρήστο Κισσούδη

Όταν ο “δάσκαλος” Χρόνης Αηδονίδης, συνάντησε τον “μαθητή” Χρήστο Κισσούδη

Συγκινητική συνάντηση στην Αθήνα με τον “δάσκαλο” του στην βυζαντινή, θρακιώτικη και γενικότερα μουσική, τον τεράστιο Χρόνη Αηδονίδη, είχε τις δυο προηγούμενες ημέρες ο “μαθητής” Χρήστος Κισσούδης.

Βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να προγραμματίσει την παρουσίαση των Μεταξάδων στην εκπομπή του Χρήστου Μυλωνά στο κανάλι της Βουλής και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συναντηθεί με τον “δάσκαλο” του, τον οποίο σέβεται, υπεραγαπά και αναγνωρίζει πόσο πολύ τον βοήθησε.

Ο Χρήστος μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας φωτογραφίες από αυτή την συνάντηση: “Ένας και μοναδικός ο Δάσκαλος Χρόνης Αηδονίδη, συνεχίζει να δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας”.

Ο κορυφαίος Θρακιώτης τραγουδιστής, που λόγω ηλικίας πλέον δεν μπορεί εύκολα να ταξιδεύει για να βρεθεί στον αγαπημένο του Έβρο απ’ όπου κατάγεται αλλά και τις άλλες περιοχές της Θράκης, μένει στα Βριλλήσια, αφού επέλεξε την συγκεκριμένη περιοχή γιατί βρισκόταν κοντά στο κύριο επάγγελμα του, το νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” όπου και εργαζόταν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*