Λαμπάκης: “Θα ξαναπάρω πάλι 56% από την πρώτη Κυριακή και με απλή αναλογική”

Λαμπάκης: “Θα ξαναπάρω πάλι 56% από την πρώτη Κυριακή και με απλή αναλογική”

Σίγουρος ότι θα κάνει… περίπατο και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, παρά την καθιέρωση της απλής αναλογικής από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και την Κυβέρνηση, στην εκλογική διαδικασία δήμων και Περιφερειών.

Ο κ.Λαμπάκης μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, δήλωσε επίσης… ερωτευμένος με την καρέκλα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τους ερωτευμένους, μόνον ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει”, απαντώντας στο ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αν γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής που προωθεί η Κυβέρνηση.

Χρησιμοποίησε μάλιστα στις δηλώσεις του το γνωστό  του ύφος: “Ο Λαμπάκης θα επιδιώξει από την πρώτη Κυριακή να έχει πάνω από το 50%, όπως είχα πριν από τρισήμισι χρόνια 56%. Για να μπορέσω να ξεπεράσω όλα αυτά τα προβλήματα που πάει να δημιουργήσει μια Κυβέρνηση που κοιτάζει μόνο το κομματικό συμφέρον και όχι την τοπική κοινωνία. θα το πετύχω από την πρώτη Κυριακή να πάρω πάνω από το 50% και αντί για 25 έδρες θα έχω 23. θα έχω όμως την πλειοψηφία και θα μπορέσω να διοικήσω τον δήμο. Ο ερωτευμένος όσο και αν χτυπηθεί μένει στον έρωτα του. Είμαι ερωτευμένος με την Αλεξανδρούπολη και τον δήμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω ούτε μία στο ένα εκατομμύριο. Είμαι εδώ και θα είμαι ξανά υποψήφιος όποτε αν γίνουν οι εκλογές. Θεωρώ ότι με οποιοδήποτε σύστημα και να γίνουν οι εκλογές, εγώ και η παράταξη μκου δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε κάτω από το 56%”. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ στον STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη πριν λίγο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης