Αλεξανδρούπολη: Απανθρακώθηκε 60χρονος μέσα στο διαμέρισμα του από πυρκαγιά τα ξημερώματα

Αλεξανδρούπολη: Απανθρακώθηκε 60χρονος μέσα στο διαμέρισμα του από πυρκαγιά τα ξημερώματα

Απανθρακώθηκε ένας 60χρονος που ζούσε μόνος του, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην οδό Κομνηνών και Πατριάρχου Φωτίου. Παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, που με πολύ μεγάλη δυσκολία την κατέσβεσε, εντοπίστηκε μέσα νεκρός.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στο σημελίο έφτασαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα και επικεφαλής την υποδιοικήτρια της Π.Υ Αλεξανδρούπολης κ.Δερμενοπούλου, που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, μια και στο διαμέρισμα και στην ταράτσα του υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που συγκέντρωνε ο 60χρονος ρακοσσυλέκτης. Στο σημείο βρέθηκε μετά από λίγο και ο διοικητής της Π.Υ Κωνσταντίνος Κούκουρας.

Ειδοποιήθηκε και ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια αρχικά και επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος επήλθε από την φωτιά, αλλά αύριο θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να βγουν τα οριστικά συμπεράσματα. Επίσης, θα σταλεί και DNA ώστε να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του απανθρακωμένου.

Το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές και στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου μένει μια οικογένεια. Οι πληροφορίες από τους γείτονες, αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που απανθρακώθηκε είχε επιδείξει αντικοινωνική συμπεριφορά πολλές φορές, το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα και χρησιμοποιούσε διάφορους αυτοσχέδιους τρόπους για να ζεσταθεί, ενώ το είχε γεμάτο διάφορα αντικείμενα που συγκέντρωνε από τους δρόμους ως ρακοσσυλέκτης.