Πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Τελ Αβίβ απ’ την TUS Airways. Επιβεβαίωσε ο Αερολιμενάρχης Σ.Ζαντανίδης το ρεπορτάζ μας

Πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Τελ Αβίβ απ’ την TUS Airways. Επιβεβαίωσε ο Αερολιμενάρχης Σ.Ζαντανίδης το ρεπορτάζ μας

Την πιθανότητα που εξετάζει η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways να συνδέσει αεροπορικώς την Αλεξανδρούπολη και με το Τελ Αβίβ, μετά από τις πτήσεις που ξεκίνησε δυο φορές την εβδομάδα απ’ την Λάρνακα, επιβεβαίωσε ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης.

Το Evros-news.gr είχε αποκαλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις σκέψεις αυτές των ανθρώπων της κυπριακής εταιρείας και ο κ.Ζαντανίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, αποκάλυψε ότι ήδη έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον. Είναι μάλιστα πιθανόν, η μία από τις δύο πτήσεις της εβδομάδας που εκτελεί η αεροπορική εταιρεία για την Λάρνακα να συνεχίζει το δρομολόγιό της μέχρι το Τελ Αβίβ, καλύπτοντας έτσι και την χαμηλή πληρότητα των πτήσεων για την Κύπρο που αναμένεται για τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την πιθανότητα πτήσεων Αλεξανδρούπολη-Τελ Αβίβ εξετάζει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways

Σε κάθε περίπτωση όμως οι τελικές αποφάσεις αφορούν αποκλειστικά την εταιρεία, διευκρίνισε ο Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μαζί με τους υπαλλήλους του “Δημόκριτος”, κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξυπηρετηούνται οι επιβάτες και να διευκολύνονται οι εταιρείες που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του ρεπορτάζ μας απ’ τον Στέλιο Ζαντανίδη

Η Αλεξανδρούπολη εξετάζεται ως προορισμός από το Τελ Αβίβ, γιατί θεωρείται ασφαλής περιοχή για τους επισκέπτες από το Ισραήλ, υπάρχουν ιστορικοί δεσμοί αφού στο παρελθόν αρκετοί Εβραίοι έμεναν στον Έβρο και ιδιαίτερα στο Διδυμότειχο, ενώ και τώρα επισκέπτονται το νομό κάθε καλοκαίρι Γαλλοεβραίοι που δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την εξυπηρέτηση, την ασφάλεια και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*