Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λεφτά υπάρχουν για ρώσικα… μπαλέτα. Τους Ρώσους τουρίστες δεν βλέπουμε

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λεφτά υπάρχουν για ρώσικα… μπαλέτα. Τους Ρώσους τουρίστες δεν βλέπουμε

Λεφτά φαίνεται ότι υπάρχουν στον δήμο Αλεξανδρούπολης, για να έρχονται ρώσικα… μπαλέτα και να δίνουν παραστάσεις στην πόλη, τους Ρώσους τουρίστες δεν έχουμε ακόμα δει εδώ και 7 χρόνια, όπως υπόσχεται μετά από τα πολλά ταξίδια του στην Αγία Πετρούπολη ή τις άλλες πόλεις της Ρωσίας ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Έτσι λοιπόν, το δημοτικό συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, όπου έγινε ο γνωστός χαμός, το μπάχαλο και ο “εμφύλιος” της δημοτικής παράταξης του απόντα κ.Λαμπάκη, λόγω ανικανότητας του Προέδρου του Κώστα Γκοτσίδη να το διευθύνει, εγκρίθηκε το ποσό των 3.300 ευρώ για έξοδα φιλοξενίας της ρώσικης αντιπροσωπείας που θα αποτελείται από αξιωµατούχους της αυτοδιοικητικής περιοχής Βίµπορσγκσκι µε επικεφαλής τον Κυβερνήτη κ. Βάλερι Γκάρνετς και ένα πολυµελή µπαλέτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΡΩΣΩΝ

Όπψως αναφέρεται στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:

“Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης που υπάρχει µεταξύ του ∆ήµου Αλεξανδρούπολης και της διοικητικής περιοχής Βίµπορσγκσκι Αγ.Πετρούπολης και σε συνέχεια των συνεχών επαφών που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων συνεργασίας σε οικονοµικό, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο, θα πραγµατοποιηθεί εκ νέου επίσκεψη από αντιπροσωπεία της αυτοδιοικητικής περιοχής Βίµπορσγκσκι της Αγίας Πετρούπολης στο ∆ήµο Αλεξανδρούπολης το χρονικό διάστηµα 04-05-2018 έως 07-05-2018.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από αξιωµατούχους της αυτοδιοικητικής περιοχής Βίµπορσγκσκι µε επικεφαλής τον Κυβερνήτη κ. Βάλερι Γκάρνετς και ένα πολυµελή µπαλέτο. Στις 06 Μαϊου 2018 θα πραγµατοποιηθεί εκδήλωση όπου το Ρωσικό µπαλέτο θα παρουσιάσει την παράστασή του. Κατά την επίσκεψη θα προκύψουν δαπάνες στο πλαίσιο της φιλοξενίας που διακρίνει το
∆ήµο Αλεξανδρούπολης.

Οι δαπάνες που θα προκύψουν θα αφορούν την κάλυψη δύο γευµάτων και ενός δείπνου, την ενοικίαση ενός λεωφορείου όπου θα χρησιµοποιηθεί για της µετακινήσεις τους το χρονικό διάστηµα που θα είναι στο ∆ήµο Αλεξανδρούπολης, αναµνηστικά δώρα και την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. Το κόστος των δαπανών που θα προκύψει θα ανέρχεται µέχρι το ποσό των 3300,00€ τα όποια θα επιβαρύνουν το Κ.Α: 00.6433.001(Τιµητικές διακρίσεις, αναµνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών)».