Φτιάχνουν άρον -άρον τα σκέπαστρα του δημοτικού κάμπινγκ μετά το ρεπορτάζ μας

Φτιάχνουν άρον -άρον τα σκέπαστρα του δημοτικού κάμπινγκ μετά το ρεπορτάζ μας

Χρειάστηκε το ρεπορτάζ-καταγγελία του Evros-news.gr στις 30 Μαρτίου για την τραγική κατάσταση των κατεστραμμένων στεγάστρων του δημοτικού κάμπινγκ, για να προχωρήσει άρον-άρον η ΤΙΕΔΑ (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης), στην απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών για επιδιόρθωση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, υπογράφτηκε στις 16/04/2018 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της ΤΙΕΔΑ ΑΕ και της εταιρείας ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. ΒΙΜΕΚΑΤ Α.Ε με ΑΦΜ 094085734 ΔΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΤΚ 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ως προμηθευτή (εταιρείες με τέτοιο αντικείμενο στον Έβρο δεν υπάρχουν;) για  “θεμελιακή υποδομή υποστηλωμάτων στεγάστρων με κόστος 5.000 με το ΦΠΑ”.  Προφανώς εννοούν ευρώ, γιατί δεν αναφέρεται και όχι… δραχμές, αλλά η τσαπατσουλιά και η προχειρότητα που υπάρχει στην ΤΙΕΔΑ φαίνεται και από αυτό το στοιχείο και δείχνει την ανικανότητα του Προέδρου της Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη, τον οποίο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εξακολουθεί να κρατάει στη θέση του.
 Στο συμφωνητικό αναφέρεται στην υπ αρ. 2018/3/M απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΙΔΑ ΑΕ, για την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος​. Πάλι καλά δηλαδή που το Evros-news.gr με την βοήθεια φίλων κατέγραψε την τραγική κατάσταση και… ξύπνησαν ο κ.Αρβανιτίδης με τους συνεργάτες του, λες και τόσους μήνες δεν έβλεπαν την απαράδεκτη κατάσταση των στεγάστρων και ότι χρειάζονταν επισκευή.
Έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε, ότι δεν διευκρινίζεται τελικά στο συμφωνητικό αν είναι προμήθεια η έργο. Αν δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρεία προμηθεύσει μόνο τα υλικά και ποιός θα κάνει το έργο. Η ίδια ή μήπως τεχνικές υπηρεσίες του δήμου;
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Κλείνοντας το θέμα, θα θέλαμε άλλη μια φορά να επαναλάβουμε τα ερωτήματα που έχουμε θέσει πολλές φορές στον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη και απάντηση δεν έχουμε πάρει.

  • Αλήθεια, τι έγινε ο περίφημος απολογισμός της Γιορτής Κρασιού του 2017;
  • Πότε θα γίνει η η ανάρτηση του ισολογισμού της επιχείρησης για το 2016;
  • Δεν πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από τον κ. Αρβανιτίδη για το θέμα του δανείου που πήρε η ΤΙΕΔΑ από την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*