Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι για τη ΝΟΔΕ Έβρου. Τα νέα πρόσωπα

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι για τη ΝΟΔΕ Έβρου. Τα νέα πρόσωπα

Με μοναδικό υποψήφιο για την θέση του Προέδρου το νυν Πρόεδρο Άκη Παρασκευόπουλο και τέσσερις νέους υποψήφιους, θα διεξαχθούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση στη ΝΟΔΕ Έβρου την Κυριακή 13 Μαίου.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων έληξε το βράδυ της Παρασκευής και τέσσερα νέα πρόσωπα διεκδικούν την ψήφο των μελών, αφού για πρώτη φορά ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ εκλέγονται από την βάση και συγκεκριμένα από τα μέλη του κόμματος που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Τα καινούρια πρόσωπα είναι ο Μπαρμπούδης Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα, η Σταθουράκη Άννα επίσης από την Ορεστιάδα, η Γιαμούρα Μαρία από το Σουφλί και ο Κωνσταντίνος Ουζουνίδης από την Αλεξανδρούπολη. Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά είναι:

Αναστασόπουλος Γιώργος

Αξιώτη Χρύσα

Βραχιόλογλου Γιάννης

Βτρετοππούλου Όλγα

Γεωργιάδης Γιώργος

Γιαμούρα Μαρία

Καράκη Παγώνα

Μπαρμπούδης Αλέξανδρος

Ουζουνίδης Κώστας

Σταθουράκη Άννα

Τζήμας Γιάννης

Τσακίρης Απόστολος

Όσον αφορά τους υποψήφιους για το Συνέδριο του κόμματος, είναι συνολικά 20 άτομα, από τα οποία θα εκλεγούν τα 15. Τέλος, για τις Τοπικές Επιτροπές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει μόνο μια εκκρεμότητα για το Σουφλί, όπου οι υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου είναι δύο, αλλά θα πρέπει πρώτα να διευκρινιστεί ένα θέμα που αφορά αν είναι ταμειακώς εντάξει, αφού αυτή είναι μια από τις προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα.