Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Αλεξανδρούπολη για τα θυρανοίξια του ρώσικου παρεκκλησίου

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Αλεξανδρούπολη για τα θυρανοίξια του ρώσικου παρεκκλησίου

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την άλλη Κυριακή 6 Μαίου η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξεια του ξύλινου ρώσικου ναού που κατασκευάστηκε με δωρεά Ρώσων επιχειρηματιών στον περιφερειακό δρόμο της πόλης.

Την πρόσκληση απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, που μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, εξήγησε ότι θα συζητήσει με την κ. Κουντουρά τις τουριστικές αναπτυξιακές προοπτικές της Αλεξανδρούπολης σε συνδυασμό με την Σαμοθράκη.  Θα υπάρξει μάλιστα σύσκεψη με την επιτροπή τουρισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης και όπως τόνισε ο κ.Λαμπάκης, φέρνει ο ίδιος την υπουργό Τουρισμού προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και του νησιού μας, της Σαμοθράκης.

Μάλιστα δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη να κληθούν στην σύσκεψη και οι δήμαρχοι των άλλων πόλεων του Έβρου, δηλαδή Βασίλης Μαυρίδης της Ορεστιάδας, Παρασκευάς Πατσουρίδης του Διδυμοτείχου που είναι και η πιο ιστορική και με τα περισσότερα αξιοθέατα πόλη της Θράκης και Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, της,”πόλης του μεταξιού”. Απλά, μετά από επισήμανση ακροατή από το Διδυμότειχο, ο κ.Λαμπάκης που ως Πρόεδροις της ΠΕΔ θα έπρεπε να σκέφτεται αν όχι όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ τουλάχιστον τους άλλους δήμους του Έβρου, είπε ότι θα σκεφθεί να καλέσει και αυτούς τους δημάρχους.