Σκουπίδια σε πολλά σημεία στα Δίκελλα και αρχίζει καλοκαίρι(φωτορεπορτάζ)

Σκουπίδια σε πολλά σημεία στα Δίκελλα και αρχίζει καλοκαίρι(φωτορεπορτάζ)

Το καλοκαίρι έφτασε, η τουριστική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη ξεκινάει, ενώ οι κάτοικοι που έχουν εξοχικά στα Δίκελλα αλλά όχι μόνο αυτοί, θα αρχίσουν να επισκέπτονται όλο και πιο συχνά την περιοχή που βρίσκεται έξω από την πόλη. Εκεί όμως θα αντικρύσουν σε πολλά σημεία αρκετά σκουπίδια.

Μπαίνοντας κανείς στα Δίκελλα, θα διαπιστώσει ότι τα σκουπίδια έφτασαν μέχρι τον δρόμο. Πεταμένα οπουδήποτε και οτιδήποτε, πέρα από την άσχημη και σε κάποιες περιπτώσεις αποκρουστική εικόνα, λειτουργούν αποτρεπτικά να επισκεφθεί κανείς τα Δίκελλα και σίγουρα δεν παρουσιάζεται σε ξένους επισκέπτες και η καλύτερη εικόνα.

Τα ίδια και χειρότερα από την πάνω πλευρά, στην ποτίστρα, με σκουπίδια κάθε λογής και είδους πεταμένα διάσπαρτα και να υπάρχει κίνδυνος να αποτελέσουν εστία μόλυνσης.

Η διεύθυνση πρασίνου και καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζιώγας, ελπίζουμε να επέμβουν και να σταματήσει να υπάρχει στη όμορφη περιοχή, που αποτελεί καλοκαιρινό-και όχι μόνο-θέρετρο για πολλούς Αλεξανδρουπολίτες, αλλά και κατοίκους από ολόκληρο τον Έβρο και ξένους, τέτοια απαράδεκτη κατάσταση.