Διδυμότειχο: Ο βραβευμένος Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ ξετρέλανε δημάρχους και συμμετέχοντες στο Συνέδριο Υγιών Πόλεων

Διδυμότειχο: Ο βραβευμένος Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ ξετρέλανε δημάρχους και συμμετέχοντες στο Συνέδριο Υγιών Πόλεων

Ξετρελάθηκαν με τον εξαιρετικό, αυθεντικό θρακιώτικο Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ, τον βραβευμένο με το ρεκόρ Γκίνες, οι δήμαρχοι αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που πήραν μέρος στο 14ο Συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, το οποίο διεξήχθη στο Διδυμότειχο. 

Η Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ και ο ιδιοκτήτης Χρήστος Δελιντζής με τους ανθρώπους της επιχείρησης, είχαν φροντίσει να στήσουν ένα τραπέζι στην είσοδο της αίθουσας όπου διεξάγονταν το συνέδριο και κερνούσαν τους δημάρχους, τα στελέχη των δήμων, των υπουργείων κιαι των οργανισμών, με το νοστιμότερο και πιο γνήσιο παραδοσιακό Καβουρμά της περιοχής μας.

Μάλιστα είχαν προνο’ησει να έχουν φτιάξει ειδικές συσκευασίες δώρου, τις οποίες και προσέφεραν φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, προκειμένου οι εκτός Έβρου καλεσμένοι να γευτούν και να γνωρίσουν μια αυθεντική θρακιώτικη γεύση. Ήταν μια πρωτοβουλία που επικροτήθηκε και σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πατούλης πήρε μαζί του στην Αθήνα Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ

Από τους πρώτους μάλιστα που… ξετρελάθηκε με την γεύση του Καβουρμά, ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Γι’αυτό και το Σάββατο επισκέφθηκε την ΚΡΕΤΑΓΟΡΑ ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στον πεζόδρομο του Διδυμοτείχου (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 ) και εκεί αφού έδωσε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Χρήστο Δελιντζή, θέλησε να ενημερωθεί για το Βραβείο του Ρεκόρ Γκίνες, πως παρασκευάζεται ο Καβουρμάς, αλλά και τα άλλα τοπικά προϊόντα, όπως τα εξαιρετικά χωριάτικα λουκάνικα.

Πήρε μάλιστα μαζί του σε ειδική συσκευασία (όπως αυτές που η ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στέλνει καβουρμά σε όλη την Ελλάδα με κούριερ) Καβουρμά για την Αθήνα. Σίγουρα η σύζυγος του, παρ’ ότι προσέχει ως γνωστόν πολύ την εμφάνιση και σιλουέτα της, ένα κομμάτι αυθεντικό θρακιώτικο Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ θα το δοκίμασε, αφού ο σύζυγος της έδειχνε ενθουσιασμένος με την γεύση και την ποιότητα του από την πρώτη στιγμή που του προσφέθηκε κατά την διεξαγωγή του συνεδρίου.