Νεκρός αγρότης από καρούλι ποτίσματος στην Ορεστιάδα

Νεκρός αγρότης από καρούλι ποτίσματος στην Ορεστιάδα

Με την ζωή του πλήρωσε ένας 50χρονος αγρότης, το πότισμα του χωραφιού του χθες το βράδυ σε περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Νεοχώρι και Βάλτος της Ορεστιάδας, αφού από άγνωστη αιτία τυλίχθηκε το κορμί του στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, αλλά και όσα είπαν στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας συγγενείς του, ο άτυχος αγρότης εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο της ΘΡΑΚΩΝ-YTONG μεταξύ Νεοχωρίου και Βάλτου. Επειδή άργησε να επιστρέψει στο χωριό του Βάλτος, οι συγγενείς τον αναζήτησαν και ένας από αυτούς πήγε στο χωράφι, όπου τον αντίκρυσε νεκρό ανάμεσα στο καρούλι του ποτίσματος.

Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, αλλά τόσο οι διασώστες όσο και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, αν και οι δεύτεροι τον απεγκλώβισαν, δυστυχώς διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ενημερώθηκε φυσικά και η αστυνομία, ενώ αναμένεται να γίνει και νεκροψία-νεκροτομή.

Φυσικά τόσο στο χωριό του όσο κιαι στην γύρω περιοχή όλοιι έχουν σοκαριστεί, αφού ένας νέος άνθρωπος πήγε να ποτίσει λόγω της έλλειψης βροχοπτώσεων και έχασε στα καλά καθούμενα την ζωή του.