Αλεξανδρούπολη: Σοβαρός τραυματισμός 27χρονης στα “Κόκκινα Βράχια”. Η… σέφλι παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρός τραυματισμός 27χρονης στα “Κόκκινα Βράχια”. Η… σέφλι παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε μια 27χρονη στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην γνωστή περιοχή “Κόκκινα Βράχια” κοντά στο ξενοδοχείο “ALEXANDER”, όταν στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία… σέλφι με το κινητό της, γλίστρησε και έπεσε από ύψος 25 μέτρων.

Η άτυχη κοπέλα, που ήταν παρέα με μια φίλη της η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και την Πυροσβεστική, φαίνεται ότι στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, αφού δεν έπεσε πάνω στα πολύ απότομα βράχια που υπάρχουν στην παραλιακή ζώνη, αλλά με τα πόδια και σε πιο… μαλακό σημείο, γιατί στην πρώτη περίπτωση υπήρχε κίνδυνος να χάσει ακαριαία την ζωή της.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ.Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Κούκουρα, με την βοήθεια και των διασωστών του ΕΚΑΒ και ειδική επιχείρηση που έστησαν, την ανέβασαν από το σημείο που έπεσε εκεί όπου ήταν το ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της και μιλούσε με τον γιατρό του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν σοβαρά τραυματισμένη και στο νοσοκομείο θα υποβληθεί σε συνεχείς εξετάσεις προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το σοβαρό συμβάν στην Αλεξανδρούπολη, ανέφερε:

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Τραυματισμένη μια γυναίκα ύστερα από πτώση της σε βραχώδη περιοχή στο 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης στο νομό Έβρου. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.