Δυο μέρες μετά τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών (3 Μαρτίου) η Ν.Γκαρά… διασκέδαζε στην Αλεξανδρούπολη

Δυο μέρες μετά τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών (3 Μαρτίου) η Ν.Γκαρά… διασκέδαζε στην Αλεξανδρούπολη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση και δυο φωτογραφίες που την επιβεβαιώνουν, μου έστειλε φίλος αναγνώστης, μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύσαμε από το γλέντι της με… τουρκικά τραγούδια, ενώ οι Έλληες στρατιωτικοί παραμένουν δυο μήνες φυλακισμένοι από τους Τούρκους. 

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και στην οποία φαίνεται  να ποζάρει χαμογελαστή η κ.Γκαρά, είναι από νυχτερινό κλαμπ της Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 3 Μαρτίου. Δυο ημέρες δηλαδή μετά την σύλληψη την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις Καστανιές Ορεστιάδας, του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Ορεστιαδίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη από τους Τούρκους.

Ενώ λοιπόν η αγωνία των οικογενειών τους, του πατέρα, της μητέρας και των συγγενών του συμπατριώτη μας στρατιωτικού και συμπολιτών της κ.Γκαρά αφού ως γνωστόν και η ίδια είναι από την Ορεστιάδα, βρισκόταν στο κατακόρυφο και κυριολεκτικά… χτυπούσε κόκκινο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε το… κόκκινο ρούχο που φαίνεται είναι το αγαπημένο της και βρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε σύλλογος κυριών στην Αλεξανδρούπολη, με μουσική ρετρό.

Θα πει κνείς, ότι ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση στο πλαίσιο των πολιτικών και κοινωνικών της καθηκόντων και υποχρεώσεων ως βουλευτή, αλλά φαίνεται να το απολαμβάνει, αν κρίνουμε από το χαμόγελο με το οποίο ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Θα μπορούσε λοιπόν, ενώ όλη η Ελλάδα αγωνιούσε για την τύχη των δύο στρατιωτκών μας, να αποφύγει τις δημόσιες φωτογραφίσεις.

Άλλωστε και στο πρόσφατο ρεπορτάζ μας, το ΒΑΣΙΚΟ και ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ αυτό ήταν και επισημάναμε.  Πως ενώ συνεχιζεται η αιχμαλωσία και φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, η κ.Νατάσα Γκαρά διασκέδαζε και φρόντισαν οι φίλοι της να το αναδείξουν αυτό με βίντεο όπου ακούγονταν τούρκικο τραγούδι από τον συνάδερφο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ.

Από τις δυο νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 3 Μαρτίου, δυο μέρες μετά την σύλλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχονταν για την τύχη τους, φαίνεται ξεκάθαρα ότι για την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και συμπολίτισσα του Ορεστιαδίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, προείχε η… διασκέδαση και μάλιστα χωρίς να έχει πρόβλημα να φωτογραφίζεται και να ανεβαίνουν τα στιγμιότυπα στο facebook.