Δήμος Αλεξανδρούπολης: Διαθέτει 3.000 ευρώ για μπαλόνια και πυροτεχνήματα στις κατασκηνώσεις Μάκρης

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Διαθέτει 3.000 ευρώ για μπαλόνια και πυροτεχνήματα στις κατασκηνώσεις Μάκρης

Το ποσό των 3.000 ευρώ αποφάσισε να διαθέσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για προμήθεια μπαλονιών και πυροτεχνημάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις τελετές έναρξης και λήξης λειτουργίας τους.

Η Οικονομική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 18ης Απριλίου, αποφάσισε την Έγκριση Πρωτογενούς αιτήματος διάθεσης πίστωσης για την υλοποίηση Προμήθειας “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ & ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΑΚΡΗΣ”». Το συγκεκρικένο θέμα ανέπτυξε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Γιώργος Παντελίδης ο οποίος τόνισε ότι o Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να προβεί στην προμήθεια μπαλονιών και πυροτεχνημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την Τελετή Έναρξης καθώς επίσης και για την Τελετή λήξης, της λειτουργίας κάθε κατασκηνωτικής περιόδου για το έτος 2018.

Τα μπαλόνια θα είναι με ήλιο και θα μοιραστούν σε όλα τα παιδάκια. Κάθε περίοδος αποτελείται από 250 παιδιά δηλ. 250X5 περιόδους = 1250, και διάφορες συνθέσεις με μπαλόνια και θα
χρησιμοποιηθούν 10 πυροτεχνήματα σε κάθε περίοδο δηλ.10Χ5=50 πυροτεχνήματα όπως και διάφορα σιντριβάνια με σπίθες. Το ψήφισαν μαζί με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και οι παρόντες σύμβουλοι ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ 3) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 4) ΦΑΝΗ ΤΡΕΛΛΗ, ενώ απουσίαζαν οι 1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΥΜΙΑΝΙΔΗΣ 2) ΕΛΕΝΗ ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ-ΣΥΤΜΑΛΙΔΟΥ 3)ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΚΟΣ 4) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΜΠΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Λεφτά υπάρχουν λοιπόν για μπαλόνια και πυροτεχνήματα στον δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ αντίθετα για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων καθαριότητας, δεν βρίσκονται και έτσι επιλέγονται ιδιώτες, όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα με ρεπορτάζ μας στο Evros-news.gr. Δεν λέει κανείς να μην γίνεται η γιορτή στις παιδικές κατασκηνώσεις της Μάκρης, αλλά θα πρέπει η δημοτική αρχή να φροντίζει και για το πολύ πιο απαραίτητο θέμα της λειτουργίας των μηχανημάτων καθαριότητας και όχι μόνο.