ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ πριν από λίγο στις Καστανιές, από Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ πριν από λίγο στις Καστανιές, από Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς

 

Στην σύλληψη ενός Τούρκου στην περιοχή των Καστανεών, που οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για στρατιωτικό αλλά στη συνέχεια ότι είναι πολίτης με σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στα σύνορα, προχώρησαν πριν λίγη ώρα Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί,

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος. Ο Τούρκος κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανεών και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού όσο και της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να χειριστούν παράλληλα το συγκεκριμένο θέμα. Στις Καστανιές σπεύδει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας κ.Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.

Μην ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο συνελήφθησαν από τους Τούρκους την 1η Μαρτίου οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ακόμα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.