ΑΝΑ.Σ.Α: Σπατάλη χρημάτων η διαμόρφωση του υπάρχοντος πάρκινγκ δίπλα στο δημοτικό στάδιο

ΑΝΑ.Σ.Α: Σπατάλη χρημάτων η διαμόρφωση του υπάρχοντος πάρκινγκ δίπλα στο δημοτικό στάδιο


Για σπατάλη χρημάτων προκειμένου να διαμορφώσει χώρο πάρκινγκ δίπλα στο δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, που όμως ήδη υπάρχει και δεν χρειάζεται, καταγγέλει την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη η δημοτική παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α και ο επικεφαλής της Παύλος Μιχαηλίδης με ανακονίωση που εξέδωσε. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην οποία ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης επικαλείται απουσία πόρων για την κατασκευή των αναγκαίων έργων υποδομής, η δημοτική αρχή σχεδιάζει σε ένα από τα τρία δημοπρατούμενα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, την διαμόρφωση του υπάρχοντος χώρου στάθμευσης δίπλα από το γήπεδο «Φώτης Κοσμάς».
Το έργο αυτό μαζί με τον ποδηλατόδρομο έχει προϋπολογισμό 1.200.000€ και θα καθορίζει 115 θέσεις Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Παρόλα αυτά η υφιστάμενη κατάσταση εξυπηρετεί σήμερα και χωρίς κανένα πρόβλημα, την ελεύθερη στάθμευση των αυτοκινήτων, αλλά και τουριστικών λεωφορείων στο συγκεκριμένο ασφαλτοστρωμένο τμήμα το οποίο βρίσκεται δυτικά του γηπέδου.


Είναι πραγματικά απορίας άξιο, σε τι μπορεί να αποσκοπεί μια νέα διαμόρφωση του χώρου και μάλιστα στερώντας την στάθμευση στα λεωφορεία τα οποία με την σχεδιαζόμενη μονοδρόμηση της παραλιακής οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου (από τον «Φάρο» προς την «Αργώ»), θα οδηγούνται στα στενά με κατεύθυνση την οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Εκτός αν τελικώς μέσα στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι μελλοντικά η στάθμευση στο σημείο αυτό, να μετατραπεί σε ελεγχόμενη με  το αντίστοιχο αντίτιμο.
Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”