Δεν συμμετέχουν φέτος στην Τριεθνή Ποδηλατική Συνάντηση ως ένδειξη συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Δεν συμμετέχουν φέτος στην Τριεθνή Ποδηλατική Συνάντηση ως ένδειξη συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Δεν πρόκειται να συμμετάσχουν φέτος  στις εκδηλώσεις για την Τριεθνή Ποδηλατική Συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας, που θα γίνει στην Αδριανούπολη και έδιναν το παρόν τα προηγούμενα χρόνια, οι ποδηλάτες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας “ΡΗΣΟΣ”, επειδή οι δυο ¨Ελληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Αντίθετα, αποφαρίστηκε να γίνει «Ποδηλατοβόλτα» με μήνυμα συμπαράστασης προς τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται εδώ και δύο μήνες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, με αφορμή την «Ημέρα Ευρώπης». Την διοργανώνει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ θα ξεκινήσει , στις 10:30 το πρωϊ της Κυριακής , 13 Μαίου, από την κεντρική πλατεία της πόλης και θα έχει τελικό προορισμό τις Καστανιές όπου θα υψωθεί πανό με μηνύματα συμπαράστασης. Εκεί θα σταματήσουν ωστόσο οι ποδηλάτες και δεν θα μεταβού στην Αδριανούπολη όπως συνέβαινε άλλες χρονιές.

Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος “ΡΗΣΟΣ” διοργάνωσε και άλλη ποδηλατοδρομία από την Ορεστιάδα προς τις Καστανιές και επισγτροφή. Τότε ακολούθησε και συγκέντρωση συμπαράστασης στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με συμμετοχή χιλιάδων κόσμου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*