Ξαφνική συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στο Μαξίμου, μετά τη σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές

Ξαφνική συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στο Μαξίμου, μετά τη σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε νωρίς χθες το απόγευμα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη και έγινε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τούρκου υπηκόου στον Εβρο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για μια εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ενώ συζητήθηκαν και τα ελληνοτουρκικά στη σκιά του περιστατικού στις Καστανιές. Ο κ.Καμμένος ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ο  Τούρκος συνελήφθη από τους στρατιώτες το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που πέρασε στην ελληνική περιοχή με ένα σκαπτικό μηχάνημα και ποιά μπορεί να είναι η εξέλιξη της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε απλά, επειδή από την πρώτη στιγμή που έγινε η σύλληψη του 38χρονου Τούρκου, πολλοί αναφέρουν το σενάριο πιθανής ανταλλαγής με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, ότι ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή μίλησε για… ομήρους. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Τούρκοι θέλουν να τους ανταλλάξουν με τους 8 συμπατριώτες τους στρατιβωτικούς που είχαν ζητήσει πολιτικό άυλο στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα.

Λέτε μετά την χθεσινή εξέλιξη, να μας προτείνουν το αντίθετο; Γιατί η Ελλάδα προφανώς και δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, αφού η Δικαιοσύνη λειτουργεί απερίσπαστη και σήμερα που θα οδηγηθεί ο συλληφθείς στις Καστανιές Τούρκος, θα αποφασίσει για την τύχη του.

Πηγή: newsbeast.gr