Δημοσκόπηση για τον δήμο Αλεξανδρούπολης “τρέχει” εδώ και μέρες. Ποιούς υποψήφιους αφορά

Δημοσκόπηση για τον δήμο Αλεξανδρούπολης “τρέχει” εδώ και μέρες. Ποιούς υποψήφιους αφορά

Δημοσκόπηση που αφορά τον δήμο Αλεξανδρούπολης, “τρέχει” εδώ και λίγες μέρες από την κορυφαία αθηναϊκή εταιρεία μετρήσεων “ΚΑΠΑ RESEARCH”, με βασικά ερωτήματα ποιά είναι η γνώμη σας για την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ για δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτός που παρήγγειλε την συγκεκριμένη σφυγομέτρηση, είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Το δείγμα είναι πολύ μεγάλο, πάνω από 4.000 άτομα και γίνεται μόνο στα όρια του δήμου Αλεξανδρούπολης. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, χωρίς φυσικά να το αποκλείσει κάποιος, μια και στην πολιτική όλα είναι ρευστά και μπορεί να αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Διαψεύδει η εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH» ότι κάνει δημοσκόπηση στην Αλεξανδρούπολη. Πολίτες όμως δέχονται ερωτήσεις

 

Και τώρα το σημαντικότερο. Τα ονόματα από τα οποία καλούνται οι ερωτώμενοι να απαντήσουν, είναι 10. “Εσείς ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης είναι η ερώτηση” και αφορά τους:

  1. Βαγγέλης Λαμπάκης
  2. Δημήτρης Πέτροβιτς
  3. Απόστολος Φωτιάδης
  4. Παύλος Μιχαηλίδης
  5. Γιάννης Ζαμπούκης
  6. Δημήτρης Καραβασίλης
  7. Φραγκούλης Δούκας
  8. Γιώργος Ραπτόπουλος
  9. Νίκος Ραπτόπουλος
  10. Βαγγέλης Ρούφος

Όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει μεταξύ των ονομάτων, αυτό του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τάκη Τοψίδη, αν και έχει ακουστεί ή γραφτεί. Κάτι που σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης είτε γνωρίζει, είτε πιστεύει πως δεν τον ενδιαφέρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης και έχει(που έχει σίγουρα)  άλλους στόχους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*