‘Άδειασε” Λαμπάκη: ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στην Αλεξανδρούπολη η υπουργός Τουρισμού για τα θυρανοίξια του ρώσικου ναϊδίου

‘Άδειασε” Λαμπάκη: ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στην Αλεξανδρούπολη η υπουργός Τουρισμού για τα θυρανοίξια του ρώσικου ναϊδίου

Δεν πρόκειται να έρθει στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 6 Μαίου η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του ρώσικου ναϊδίου, “άδειάζοντας” τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούοπολης, με δηλώσεις του είχε προαναγγείλει την παρουσία της και συγχρόνως σύσκεψη με τους φορείς για όλα τα τουριστικά θέματα της περιοχής. Ο κΛαμπάκης μιλώντας πριν μια εβδομάδα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, εξήγησε ότι φέρνει ο ίδιος την κ.Κουντουρά ώστε να συζητήσουν τις τουριστικές αναπτυξιακές προοπτικές της Αλεξανδρούπολης σε συνδυασμό με την Σαμοθράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Αλεξανδρούπολη για τα θυρανοίξια του ρώσικου παρεκκλησίου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υπουργός Τουρισμού που ρωτήθηκε χθες στην Μυτιλήνη, όπου παρέστη στο Αναπτυξιακό Συνέδριο όπου μίλησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αν θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο την Αλεξανδρούπολη, τόνισε ότι δεν θα βρίσκεται στην περιοχή μας.

Θα έρθει τέλη Μαίου στην Αλεξανδρούπολη

Οι ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Έλενα Κουντουρά θα βρεθεί στην Αλεξανδρούποολη, αλλά στα τέλη Μαίου και συγκεκριμένα μεταξύ 28 με 31 του μήνα. Τότε και αναμένεται να συζητήσει με όλους τους φορείς του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, πιθανόν και εκπροσώπους της Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν τον τουρισμό και πως θα προγραμματιστούν οι ενέργειες με την συνεργασία όλων, για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών.