Διαψεύδει η εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH» ότι κάνει δημοσκόπηση στην Αλεξανδρούπολη. Πολίτες όμως δέχονται ερωτήσεις

Διαψεύδει η εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH» ότι κάνει δημοσκόπηση στην Αλεξανδρούπολη. Πολίτες όμως δέχονται ερωτήσεις

Διαψεύδει η εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH» ότι είναι η εταιρεία που διεξάγει δημοσκόπηση στον δήμο της Αλεξανδρούπολης, με ερωτήματα που αφορούν την  απλή αναλογική στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και το πρόσωπο που θα ψήφιζαν για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Με το Evros-news.gr επικοινώνησε πριν από λίγο στέλεχος της εταιρείας που τόνισε ότι η «ΚΑΠΑ RESEARCH» δεν διεξάγει έρευνα στην περιοχή μας και ζήτησε να διορθώσουμε την συγκεκριμένη αναφορά. “Η δική μας εταιρεία δεν διεξάγει καμιά έρευνα στην Αλεξανδρούπολη. Μου τηλεφώνησαν φίλοι και γνωστοί και με ενημέρωσαν για το δημοσίευμα”, μας είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς πάντως επιμένουμε ότι πολίτες της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι και μας ενημέρωσαν, δέχονται τηλεφωνήματα τις τελευταίες ημέρες με τα δυο συγκεκριμένα ερωτήματα και όσον αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο με τα 10 ονόματα. Δεχόμαστε ότι αυτή δεν είναι η «ΚΑΠΑ RESEARCH» και ίσως να άκουσαν λάθος το όνομα της εταιρείας ένας-δύο από αυτούς που μας μετέφεραν το θέμα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ από την Αθήνα. 

Είναι άλλωστε δεδομένο ότι οι δημοσκοπήσεις και στον Έβρο έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, από όσους θέλουν να… μετρήσουν την δημοτικότητα και απήχηση τους και η «ΚΑΠΑ RESEARCH» είναι από τις πιο σοβαρές εταιρείες. Προφανώς αυτοί που δέχθηκαν τα τηλεφωνικά ερωτήματα και επειδή όπως μας είπαν δεν είχαν ξαναπάρει μέρος σε τέτοια διαδικασία, μπερδεύτηκαν με το όνομα της εταιρείας. Το σίγουρο πάντως είναι πως υπάρχειήδη έντονη κινητικότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιοχή μας.