Ο Χρήστος Καπετανίδης επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου

Ο Χρήστος Καπετανίδης επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου

Το ενδιαφέρον του και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβεβαίωσε χθες ο δικηγόρος Χρήστος Καπετανίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, με αφορμή την υπεράσπιση του Τούρκου χειριστή του JCB για την παράνομη είσοδο σε ελληνικό έδαφος, ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου, παραδέχθηκε ότι σκέφτεται την πιθανότητα διεκδίκησης του δήμου Διδυμοτείχου, όπως λένε κάποιες πληροφορίες που μιλούν για επαδραστηριοποίηση του στην αυτοδιοίκηση.

Καλά λένε οι πληροφορίες ότι σκέφτομαι να ασχοληθώ ξανά με την αυτοδιοίκηση. Το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει και με τον δήμο Διδυμοτείχου. Να μην πούμε περισσότερα αυτή την στιγμή, γιατί τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα και οι καιροί πονηροί”, αρκέστηκε να τονίσει ο κ.Καπετανίδης.

Να θυμίσουμε ότι ήταν υποψήφιος Υπερνομάρχης παλαιότερα, ενώ αυτός είναι ο δικηγόρος που το Evros-news.gr είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό για τρεις υποψήφιους οι οποίοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν τον δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Δικηγόρος, γιατρός και… εκτός έδρας, στα σενάρια για τους υποψήφιους δημάρχους