Δημοσχάκης: Υψηλών συμβολισμών η περιοδεία του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή στον Έβρο

Δημοσχάκης: Υψηλών συμβολισμών η περιοδεία του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή στον Έβρο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ήταν αυτός που φιλοξένησε και ξενάγησε τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στον Έβρο, κυρίως σε περιοχές του κεντρικού και βόρειου τμήματος του.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη στα κάστρα της πόλης

Σχολιάζοντας την παρουσία του στην περιοχή μας, ο κ.Δημοσχάκης τόνισε: “Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε την Πέμπτη και την Παρασκευή στον Έβρο, τον πρώην Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή. 
Υψηλών συμβολισμών η περιοδεία του στο Κεντρικό και Βόρειο τμήμα του Νομού μας, έστειλε πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για την νευραλγική περιοχή της Θράκης, που αποτελούσε βασική προτεραιότητα της πολιτικής του, την εποχή που ήταν Πρωθυπουργός”.

Από την επίσκεψη και ξενάγηση του κ.Καραμανλή στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου, για τα εκθέματα του οποίου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον κατά την ενημέρωση του

Ο βουλευτής της Ν.Δ ακολούθησε τον κ.Καραμανλή και κατά την επίσκεψη του χθες στην περιοχή της Ροδόπης, όπου το… γενικό πρόσταγμα είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και θα βρίσκεται σήμερα στο νομό της Ξάνθης όπου είναι σειρά του πρώην υπουργού και βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού να τον φιλοξενήσει.

Η επίσκεψη του στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης Σουφλίου

Κατά την παραμονή του στο χωριό Λευκίμμη, ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το φημισμένο δάσος Δαδιάς-Λευκίμμης με τα σπάνια αρπακτικά και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους. Με καλοκαιρινή εμφάνιση, περπάτησε μαζί με την συνοδεία του στις όμορφες διαδρομές, μέσα στο εκπληκτικό περιβάλλον και έδειξε εντυπωσιασμένος.