Με εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ομάν το  “Alexandroupolis Aviation Open Day 2018”

Με εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ομάν το “Alexandroupolis Aviation Open Day 2018”

Με την συμμετοχή ακόμα και εκπαιδευόμενων πιλότων από το Ομάν, ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη το εξαιρετικά ενδιαφέρον διήμερο συνέδριο “Alexandroupolis Aviation Open Day 2018” που αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τα αεροπορικά επαγγέλματα. 

Το συνέδριο διαργανώνει η Σχολή Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων «Skies Aviation Academy», σε συνεργασία με την Egnatia Aviation, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την υποστήριξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, της Aegean Airlines και της Goldair Handling.

Η χθεσινή πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ και συνεχίζεται αυτή την ώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» με τη συμμετοχή μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχα΄γηλ, που τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι: “Εμείς ως Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης επικροτούμε και υποστηρίζουμε όλες εκείνες τις υποστηρικτικές πρωτοβουλίες που αφορούν τον τουρισμό, τις μεταφορές (αερομεταφορές εν προκειμένω) και το σύνολο της οικονομίας εν γένει.

Με την ευκαιρία του εν λόγω διήμερου συνεδρίου και για λόγους που αφορούν την εξαιρετική και επιτυχημένη ανταπόκριση του σε κάθε πρόκληση – τουριστική, ΝΑΤΟική κλπ- πολλά συγχαρητήρια στον Αερολιμενάρχη του Διεθνούς Αεροδρομίου Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης κ. Ζαντανίδη και σε όλους τους συνεργάτες του!

Συγχαρητήρια τέλος για το συνέδριο και ευχαριστίες για την παρουσία τους στη Θράκη και την συμβολή τους στην πρόληψη των πυρκαγιών στον Έβρο στην Skies Aviation και ειδικά στον Πρόεδρό της Πασχάλη Σαμαρά”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*