-Θα συνοδεύεται και από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη
Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται για 73 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Ο κ. Κεφαλογιάννης θα πάει στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης, όπου θα παραστεί και θα παρακολουθήσει την παρέλαση, η οποία θα γίνει παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσσοτάκη.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κουκλατζή.
Η άδεια για την επίσκεψη δόθηκε από τις τουρκικές αρχές την περασμένη εβδομάδα και η επίσκεψη θα γίνει χάρις την ιδιότητα του κ. Κεφαλογιάννη ως προέδρου της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Κεφαλογιάννης θα συνοδεύεται από τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Δημοσχάκη.



























