ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τα ντου του… Μαρίνου, τα γούστα Καμμένου, ο Δημοσχάκης και το “χρίσμα” Γκαγκάτση

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τα ντου του… Μαρίνου, τα γούστα Καμμένου, ο Δημοσχάκης και το “χρίσμα” Γκαγκάτση

Πολλούς… υψηλούς προσκεκλημένους γεμίζει η Αλεξανδρούπολη αυτές τις μέρες. Αρχής γενομένης από χθες, με την άφιξη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη και θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Ιερά Μονή Παναγίας Νέας Μάκρης.

Ο Μακαριώτατος, επικεφαλής του Ελληνορθόδοξου και πιο μαρτυρικού Πατριαρχείου, αφού οι Χριστιανοί στη Συρία και γενικότερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δέχονται διώξεις και σκοτώνονται, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βρίσκεται στην περιοχή μας, αφού έρχεται στη συγκεκριμένη μονή πριν ακόμα γίνει Πατριάρχης.

Ακολουθούν αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τον εορτασμό των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Θα τον… ζαλίσει ο φίλος μου ο Μαρίνος

Ο Κουίκ πάντως, που ήταν ως γνωστόν και υποψήφιος Περιφερειάρχης με τους ΑΝΕΛ και έχει… εξαφανιστεί από την περιοχή εδώ και έναν χρόνο, χωρίς μια δήλωση ή παρέμβαση θα δούμε πως θα μιλήσει. Τί να πει άλλωστε, αφού ψηφίζει ακριβώς τα αντίθετα από όσα έλεγε για την Θράκη και ειδικά την μουσουλμανική μειονότητα.

Προβλέπω πάντως ότι ο φίλος μου ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον… ζαλίσει τον Τέρενς, για τα όσα κάνουν και λένε πλέον οι ΑΝΕΛ, με τους οποίους και εκλέχθηκε βουλευτής και ο ίδιος. Τουλάχιστον αυτός στα Μνημόνια(που ο Καμμένος και οι άλλοι ούτε πεθαμένο δεν θα ψήφιζαν), δεν έβαλε την… ψήφο του.

Ερχόταν συνέχεια ο Καμμένος

αλλά τώρα δεν πλησιάζει καν

Κάτι μου λέει ότι ο Πάνος Καμμένος γι’ αυτό επέλεξε να πάει Κομοτηνή. Για να αποφύγει το… ντου απ’ τον Μαρίνο, που όποτε βρίσκει ευκαιρία του τα… χώνει κανονικά. Άλλωστε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ερχόταν μέχρι πριν λίγο καιρό κάθε τόσο στον Έβρο. Του άρεσαν και τα… γούστα στα φυλάκια, όπως στις καλύβες του Δέλτα που μεράκλωσε και τραγουδούσε Στράτο Διονυσίου, όπως έδειξε με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ το Evros-news.gr.

Από την στιγμή που συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί στις Καστανιές, ο Καμμένος είναι… εξαφανισμένος από τον Έβρο. Ούτε μια επίσκεψη για να βρεθεί κοντά στους γονείς του Ορεστιαδίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ενώ τόσοι και τόσοι τους επισκέφθηκαν. Αυτός έστειλε τον κυρ Φώτη τον Κουβέλη. Τί να τους πει άλλωστε, αφού κάνει τον… τζάμπα μάγκα στα λόγια.

Από Κήπους στο Τσανάκαλε και μετά Ίμβρο

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την αυριανή παρέλαση, θα αναχωρήσει αμέσως και μέσω των Κήπων θα περάσει στην Τουρκία, ώστε από το Τσανάκαλε να πάρει το καράβι για την Ίμβρο. Εκεί θα παραστεί σε θυρανοίξια που θα πραγματοποιήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Έτσι και έκανε κάτι παρόμοιο κανένας Καμμένος, ο επικοινωνιακός μηχανισμός που διαθέτει και πιστέψτε με είναι πολύ μεγάλος μέσω του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (όπως έκαναν και οι προκάτοχοι του για να είμαστε δίκαιοι), θα έγραφαν επί μέρες. Για τον πολιτικό που τολμάει να πάει σε ένα νησί δηλαδή, όπου  οι Τούρκοι εξεδίωξαν τους Έλληνες με διάφορους τρόπους και στέλνει ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία και άλλα τέτοια. Τώρα που ο Κούλης τους βγαίνει δυναμικά, κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Θα πάει με Κεφαλογιάννη ως τις

φυλακές Αδριανούπολης ο Δημοσχάκης

Την ίδια στιγμή που ο Μητσοτάκης θα φεύγει για Ίμβρο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα αναχωρεί οδικώς για Αδριανούπολη με τον βουλευτή Έβρου Τάσο Δημοσχάκη, προκειμένου να δει τους δυο στρατιωτικούς μας που παραμένουν αιχμάλωτοι από τους Τούρκους.

Θα τον συνοδέψει ως τις φυλακές της τουρκικής πόλης ο Δημοσχάκης, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσει και ο ίδιος να δει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη. Γιατί η άδεια δόθηκε από τους Τούρκους μόνο στον Κεφαλογιάννη. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα γίνει προσπάθεια μήπως παραστεί και αυτός στη συνάντηση με τα δυο παλικάρια μας, που δυστυχώς εξακολουθούν να είναι φυλακισμένα για 74 μέρες.

Το χρίσμα σε Χατζημαρινάκη ο… Γκαγκάτσης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, μαθαίνω ότι ήταν αυτός που πήρε τελικά την απόφαση και έδωσε το χρίσμα και την”ευλογία” του Ιβάν Σαββίδη στην παράταξη Χατζημαρινάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, ως “εκλεκτού” του ΠΑΟΚ.

Τον έπεισαν όπως πληροφορούμαι, ο φίλος μου ο Τάκης Τοψίδης με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη όταν συναντήθηκαν μαζί του. Όπως έχουμε γράψει άλλωστε στο Evros-news.gr, τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, έχουν αναμιχθεί πολύ ενεργά και στηρίζουν το… φιλαράκι τους. Και καλά κάνουν, αφού είναι πατριωτάκια και φίλοι.

Μου είπαν επίσης ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν για να πείσουν τον Μάκη Γκαγκάτση, ήταν πολύ “ισχυρά” και… δελεαστικά. Μάλλον ότι θα ψηφίσουν όποιον Πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ στις εκλογές της ΕΠΟ. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι εξάλλου;

Κάτι ακόμα. Ο Τοψίδης με τον Ραδιόγλου γιατί δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον Θόδωρο Μπίκο και αυτό ήταν ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο στις εξελίξεις. Τί τους έκανε ο Θόδωρος; Εγώ ξέρω, αλλά αφήστε το καλύτερα γιατί δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι είναι… Ολυμπιακός.

Ο… Ναρκαλιευτής