“Ενεργοποίησε” την σελίδα του στο facebook μετά από ένα χρόνο ο Τοψίδης. Τί άλλο ετοιμάζει;

“Ενεργοποίησε” την σελίδα του στο facebook μετά από ένα χρόνο ο Τοψίδης. Τί άλλο ετοιμάζει;

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τους χιλιάδες φίλους που έχει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και πλέον Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τάκης Τοψίδης.

Μετά από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα τις 10 Ιουλίου 2017 που είχε να κάνει οποιαδήποτε ανάρτηση σε αυτή. χθες επανήλθε… δυναμικά και με δυο αναρτήσεις, συνοδευόμενες μάλιστα με φωτογραφίες από την ανάδειξη του στο νέο πόστο, κατά την συνεδρίαση του Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έγινε στην Καβάλα, την “ενεργοποίησε” και πάλι έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο “σιωπής”.

Θα ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για μια σημαντική προσωπική στιγμή για τον ίδιο και δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Μα και τον περασμένο Δεκέμβριο, αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, επίσης σημαντική στιγμή, αλλά δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά. Μήπως προετοιμάζεται και για ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Μήπως έφτασε η στιγμή και πήρε τις αποφάσεις του αν θα ασχοληθεί ενεργά, πιο ενεργά και φανερά δηλαδή, γιατί είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν καλά πως παρασκηνιακά ο Τάκης (όπως αρέσει στους φίλους του να τον αποκαλούν άσχετα αν εκνευρίζονται μερικοί) πάντα ασχολείται και πολύ μάλιστα;

Εδώ και αρκετό καιρό, όταν δέχεται ερωτήσεις για όσα ακούγονται και γράφονται για υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ή για την Περιφέρεια, ο ίδιος παρέπεμπε στον Ιούνιο. Μήπως λοιπόν φτάνει σιγά σιγά η στιγμή και φυσικά θέλει να έχει πιο ενεργή την προσωπική του σελίδα στο facebook, προκειμένου να περνάει τα μηνύματα που θέλει και με ευκαιρία την εκλογή του ξεκίνησε από τώρα; Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν και θα μας ενημερώσει όλους. Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει πάντα ο Τοψίδης και είναι κάθετος σε αυτό”για μένα όλα τα ΜΜΕ είναι το ίδιο”.